79 Tepper

document.querySelectorAll("article.product").forEach(function(t){let e=t.querySelectorAll(".variation-item"),a=t.querySelectorAll(".product-list-item");e.length>0&&e.forEach(function(t){t.addEventListener("click",function(){e.forEach(function(e){e.dataset.id===t.dataset.id?e.classList.add("active"):e.classList.remove("active")}),a.forEach(function(e){e.dataset.id===t.dataset.id?e.classList.add("active"):e.classList.remove("active")})})})});

Sisal tepper

Vil du tilføre hjemmet ditt et snev av naturlig eleganse? Da er sisaltepper det perfekte valget. De slitesterke fibrene og de jordnære fargene gir et enkelt, men sofistikert uttrykk som passer til ethvert rom i hjemmet. 

Enten du er ute etter et veggteppe eller et enkelt kantteppe, har disse teppene høy kvalitet og holdbarhet som tåler tidens tann. Det naturlige materialet som brukes i teppene våre, gjør dem også egnet for områder med mye trafikk, som stuen eller spisestuen. 

Og hos et bredt utvalg av størrelser og farger finner du garantert et teppe som passer perfekt til ditt rom. Så hvorfor vente? Kjøp dette vakre, slitesterke teppet nå og tilfør hjem ditt et snev av natur med våre tepper av høy kvalitet.

Våre sisal tepper er tilgjengelige i forskjellige farger, mønstre og design

Med nyanser fra sand til kanel gir teppene våre varme som morgensolen. Teksturen hvisker historier om håndlaget komfort.

Sammenflettede historier - disse flettede skjønnhetene kombinerer holdbarhet og sjarm. Allsidigheten gjør at de passer i alle rom.

Sagaer under føttene - disse frodige lagene har fortjent sine striper. Naturlig robusthet passer til mye trafikk, mens uvanlig visuell dybde passer til avslapping.

Tidløs ro - enkle, grafiske mønstre skaper et stille anker i rommet. Strukturtonene passer perfekt til alt fra bondegårdsmøbler til moderne møbler.

Fordeler med sisal teppene våre

Naturlig luftrenser - Sisalen absorberer støv, pollen og flass i stedet for å sirkulere partikler i luften.

Lydabsorberende - Den lagdelte konstruksjonen demper plagsom støy fra alt fra rotete fotspor til bråkete kjæledyr.

Ingen avgassing - Ingen lim eller kjemikalier her; vår sisal gir ren inneluft rett ut av esken.

Håndverksmessig fremstilt - Håndvevd for hånd ved hjelp av teknikker som har gått i arv i generasjoner.

Lett å ta vare på: De er relativt enkle å ta vare på. De kan støvsuges regelmessig og flekkrengjøres med en fuktig klut. 

Hvordan velge sisal tepper til forskjellige rom

Stue - Velg et teppe med lav profil og tettere vev som tåler å ligge og leke, samtidig som det tilfører tekstur.

Spisestuer - Velg et teppe med et dristig mønster eller en sterk farge for å skape et statement under spisebordet. Vurder et rundt teppe for et unikt preg. 

Soverom - Mykere, raggete teksturer gjør det koselig under føttene og gir et naturlig preg.

Inngangspartier - Sats på flatvevde tepper som tåler mye trafikk, er flekkbestandige og enkle å vedlikeholde.

Stylingtips for dine sisal tepper

Den naturlige teksturen står i sentrum med sisal, så la det skinne som et nøytralt grunnlag for dristigere trykk og farger i den omkringliggende innredningen. Kompletter med naturlige materialer som rotting, lin, jute eller tre i stedet for konkurrerende teksturer. 

Ved å forankre møbler oppå teppet definerer du et oppholdsrom, samtidig som du lar en kant ramme inn området. Bland sisal med andre naturlige tepper i tilstøtende rom for å skape en miljøvennlig stil. Fremfor alt kan du vise frem disse fiberstjernene - deres allsidighet passer til enhver stil, fra moderne gårdshus til urbant loft.

Vedlikehold og rengjøring av sisal tepper

Støvsug ukentlig ved hjelp av en børste eller et slagstangtilbehør for å fjerne smuss fra fibrene.

Tørk raskt opp søl med en ren, tørr klut. Ved klebrig søl kan du bruke minimalt med mildt rengjøringsmiddel og tørke tørt.

Dryss natron over teppet med noen måneders mellomrom, la det sitte i 30 minutter og støvsug deretter for å friske opp.

Unngå for mye fuktighet og sterke rengjøringsmidler som kan skade fibrene over tid. Hvis du er i tvil, kan du rengjøre forsiktig for hånd eller få hjelp av en fagperson.

Vanlige spørsmål om sisaltepper

Hva er et sisalteppe?

Det er et slitesterkt teppe av høy kvalitet laget av sisalfibre. Sisal er et bærekraftig og miljøvennlig naturmateriale, noe som gjør det til et populært valg for husholdninger som ønsker et slitesterkt og stilig teppe.

Er sisaltepper dyre?

Prisen på disse teppene varierer avhengig av størrelse og kvalitet. De anses imidlertid generelt som en god investering på grunn av sin holdbarhet og lange levetid. Ved å velge dette teppet velger du et gulvbelegg som er både elegant og av høy kvalitet. Så hvis du har litt lager og leter etter teppe, gå så kjøp dette teppet akkurat nå. 

Hvor lenge varer sisaltepper?

Disse gulvtepper er kjent for sin holdbarhet og kan vare i mange år hvis de blir tatt godt vare på. Regelmessig rengjøring og vedlikehold kan bidra til å forlenge teppets levetid, noe som gjør det til et kostnadseffektivt valg for huseiere på jakt etter en slitesterk gulvløsning.

$(window).on('load',function () { const $btnReadMore = $('.description-section .read-more'); const $categoryDescription = $('.description-section'); $btnReadMore.on('click', function() { $categoryDescription.toggleClass('read-mode'); if ($categoryDescription.hasClass('read-mode')) { $btnReadMore.text("Skjul"); } else { $btnReadMore.text("Vis mer..."); } }); });