Tepper Til kjøkken

Kjøkkentepper - Praktisk og Stilfullt for Ditt Kjøkken. Velg Ditt Kjøkkenteppe i Vår Samling. ????‍????

Filter

Pris

-

Form

Kvadratisk

Løper

Oval

Rektangulær

Rund

Særskilt form

Storleik

120 x 80 cm Rektangel

140 x 70 cm Rektangel

150 x 100 cm Rektangel

180 x 120 cm Rektangel

Lengde opp til 200 cm Løper

Lengde 201 - 300 cm Løper

Lengde 301 - 400 cm Løper

Lengde over 400 cm Løper

80 cm Ø Rund & mindre

100 cm Ø Rund

150 cm Ø Rund

100 cm Kvadrat

150 cm Kvadrat

180 x 120 cm Oval & mindre

240 x 170 cm Oval

Hovudfarge

Hvitt / Beige / Naturtoner
Hvitt / Beige / Naturtoner
Blåtoner
Blåtoner
Brune toner
Brune toner
Svart / Sølv / Gråtoner
Svart / Sølv / Gråtoner
Grønntoner
Grønntoner
Gule / Gulltoner
Gule / Gulltoner
Rosa / Lillatoner
Rosa / Lillatoner
Multi
Multi
Røde / Rust / Oransje toner
Røde / Rust / Oransje toner

Lengd/cm

-

Breidde/cm

-

Motiv

Abstrakt

Blomstermønster

Border

Ensfarget

Felt

Figurativt

Geometrisk

Gjennomgående mønster

Medaljong

Minimal

Nomadisk

Patchwork

Sikk-sakk

Sterkt mønstret

Striper

Materiale

Akryl

Bomull

Lær

Naturfiber

Polyester

Polypropylen

Ren ull

Sisal/Jute

Syntetisk fiber

Viskose

Bearbeiding

Håndknyttet

Håndtuftet

Håndvevd

Vevd

Opphav

India

Iran/Persia

Kina

Tyrkia

Knutar/m²

ca. 122500, middels fint laget

ca. 1440000 - 2250000, sjelden fint laget

ca. 1440000, sjelden fint laget

ca. 160000 - 202500, fint laget

ca. 160000, fint laget

ca. 250000, fint laget

ca. 360000 - 490000, fint laget

ca. 40.000 - 90000, middels fint laget

ca. 40000, veldig grovt laget

ca. 562500 - 640000, veldig fint laget

ca. 562500, meget fint laget

ca. 90000, middels fint laget

1586 Tepper
document.querySelectorAll('article.product').forEach(function(product) { const variations = product.querySelectorAll('.variation-item'); const productImages = product.querySelectorAll('.product-list-item'); if(variations.length > 0) { variations.forEach(function(variation) { variation.addEventListener('click', function() { variations.forEach(function(image) { if(image.dataset.id === variation.dataset.id) { image.classList.add('active'); } else { image.classList.remove('active'); } }); productImages.forEach(function(image) { if(image.dataset.id === variation.dataset.id) { image.classList.add('active'); } else { image.classList.remove('active'); } }); }); }); } });

Kjøkkentepper - komfort i det viktigste oppholdsrommet

Et teppe på kjøkkenet er i utgangspunktet en uvant idé for mange mennesker. Som med badet, vokste de fleste av oss opp med de velkjente, usminkede flisene på kjøkkenet. Men de tidene er for lengst forbi. Hvis du eier et kjøkken som tilbyr litt plass, bør du tenke på å forskjønne dette sentrale rommet i hjemmet ditt. Mange bruker en stor del av fritiden på kjøkkenet. Det er desto viktigere å kunne gjøre dette rommet komfortabelt. Med et teppe eller en kjøkkenmatte kan du forvandle et rent funksjonelt rom til en koselig matlagingsoase hvor familien ikke bare spiser noe raskt, men også liker å være mye sammen.

 

Innholdsfortegnelse

Kjøkkenteppe – Det hele er et spørsmål om stil

Ikke vær redd for syntetiske materialer når det kommer til kjøkkentepper

Du er bortskjemt med valg når det kommer til kjøkkentepper

Riktig stell av kjøkkentepper er viktig

 

Kjøkkenteppe – Det hele er et spørsmål om stil

Hvilket teppe du velger til kjøkkenet ditt avhenger først og fremst av din personlige smak. Et Gabbeh-teppe ser like bra ut som et orientalsk teppe eller et persisk teppe. Det finnes ikke noe som ikke passer i. Du kan kombinere et fargerikt teppe med et svart flislagt gulv samt et enkelt kjøkkenteppe med et stilig linoleumsgulv. Det er ikke annerledes på kjøkkenet ditt enn i stuen, soverommet eller barnerommet. Avhengig av bruken skal teppet passe dine behov og det respektive rommet. Storkjøkken gjør seg godt med store kjøkkentepper, mens stilige løpere passer spesielt godt til små kjøkken.Hvis rommet tillater det, skaper vanligvis store tepper en spesielt koselig atmosfære.  Selvfølgelig, avhengig av smak, vil et mindre teppe også passe til drømmekjøkkenet ditt. Du kan også kombinere og velge et annet teppe i spisestuen enn i den andre halvdelen av rommet.

 

Ikke vær redd for syntetiske materialer når det kommer til kjøkkentepper

Kjøkkenet er der ting ofte blir våte, klissete og smuldrende. Men ikke bekymre deg, du trenger ikke å sette kjøkkenteppet i det lengste hjørnet av rommet, vekk fra kokeområdet. Kjøkkentepper er tilgjengelig i en rekke materialer, fra ull til lettstelte syntetiske fibre. Det er selvfølgelig lettest om kjøkkenteppet er vaskbart. Sisal produkterfor eksempel er svært smussbestandige, ekstremt robuste og spesielt slitesterke. Hvis du bestemmer deg for syntetisk fiber, kan kjøkkenteppet ditt vaskes og kan raskt og hygienisk rengjøres uten store anstrengelser. Du kan også bruke teppet ditt som en smussfelle. En løper rett foran koke- eller oppvaskområdet holder vann og fettsprut fra gulvet og er lett å rengjøre.

 

Riktig stell av kjøkkentepper er viktig

Tepper til kjøkkenet tåler mye. De er spesielt mye brukt i kokeområdet, men kan rengjøres veldig godt, slik at du vil ha nytte av dem i lang tid. Så lenge det ikke er fuktighet på teppet ditt, vil regelmessig støvsuging være tilstrekkelig. Hvis det er flekker fra mat eller matlaging, kan du enkelt fjerne dem med et kjøkkenhåndkle på et syntetisk materiale. Hvis det ikke er nok, tilsett litt varmt vann. Vær forsiktig med sisal, her er det nok å børste ut flekkene, for mye vann egner seg ikke her. Mange moderne tepper er helt vaskbare om nødvendig.

 

Du er bortskjemt med valg når det kommer til kjøkkentepper

Før du bestemmer deg for et teppe, tenk nøye gjennom hvilke hovedegenskaper det skal ha. Hvis du bare ønsker å skape mer hygge i spisestuen med et spisestueteppe, så velg et produkt hvis areal i det minste er stort nok til at bord og stoler passer helt på det. Vil du krydre et ganske kjedelig kjøkkengulv, så er en lang løper lagt over overflaten et skikkelig blikkfang som kjøkkenteppe. Hvis du har barn, sørg for at de også kan bruke teppet til å leke på gulvet. Uansett hva du velger, er alle tepper egnet for å skape mer atmosfære i rommet. Og en regelmessig endring gjør det hele enda mer interessant.


 

$(window).on('load',function () { const $btnReadMore = $('.description-section .read-more'); const $categoryDescription = $('.description-section'); $btnReadMore.on('click', function() { $categoryDescription.toggleClass('read-mode'); if ($categoryDescription.hasClass('read-mode')) { $btnReadMore.text("Skjul"); } else { $btnReadMore.text("Vis mer..."); } }); });