Raggete tepper

353 Tepper

document.querySelectorAll("article.product").forEach(function(t){let e=t.querySelectorAll(".variation-item"),a=t.querySelectorAll(".product-list-item");e.length>0&&e.forEach(function(t){t.addEventListener("click",function(){e.forEach(function(e){e.dataset.id===t.dataset.id?e.classList.add("active"):e.classList.remove("active")}),a.forEach(function(e){e.dataset.id===t.dataset.id?e.classList.add("active"):e.classList.remove("active")})})})});

Raggete tepper med høye tråder: de viktigste kjøpskriteriene

Du bør velge de raggete teppene i henhold til visse kriterier. Dette er de viktigste:

  • Høyde: Denne kan variere fra 1,5 til 5,0 cm. Følgende gjelder: jo høyere, jo mer raggete, men også mer behagelig er teppet.
  • Formen: De fleste shag-tepper er rektangulære, men det er også firkantede, runde og ovale former. Interiørdesignet bestemmer riktig form på teppet.
  • Mål: Selvfølgelig skal også teppet ha riktig størrelse. I forhold til møblene skal det ikke være for lite. Det finnes også skreddersydde produkter.
  • Design: Det er mange shag-tepper i subtile farger hvor smuss ikke er lett synlig. Men et blikkfang i en lys tone, med glittertråder eller med mønster kan også passe veldig godt til interiøret.

Spesielle egenskaper ved de raggete, høye teppene

Det pjuskete utseendet til disse teppene og deres lange garntråder er de mest typiske egenskapene som gir et spesielt utseende og følelse. Det raggete utseendet går hånd i hånd med en fantastisk myk og varm følelse under føttene. Barn elsker å leke på disse teppene. Høyden er høy, men tettheten er ganske lav. Dette skaper små luftfylte hull. De fungerer som en myk pute og termisk isolasjon. Isolasjonen mot lyd er også veldig god.

Lang, høy og ragget - hva vil det egentlig si?

Disse begrepene refererer til lengden på de enkelte trådene, behandlingen av trådene og måten de er koblet sammen på. Den høye er 1,5 til 5,0 cm lang, den lange er enda lengre, det raggete teppet er ragget og har avkuttede tråder. Det kan være høy eller lang. Disse teppene er riktignok litt mas å vedlikeholde, men de kan også vaskes i maskin eller sjamponeres når støvsuging ikke lenger er tilstrekkelig.

Typer i Morgenland sin butikk

Gamle. De første teppene har eksistert siden begynnelsen av menneskelig sameksistens. Med holdet av husdyr og gjetere kom de første høye, flokati-lignende teppene. De varmet folk. Tette tepper med høye tråder eksisterte i den gamle Orienten og i renessansen. Rundt 1900 prydet de slott og overklasseleiligheter. Etter en mellomlanding med overveiende flatvevde tepper, tok teppet med høye tilbake sitt territorium på 1960-tallet og inspirerte som en myk ragg på sofalandskapet i stuen og foran peisen.

Vis med vilje teppestil

Sjarmen til et rom kommer fra sammensetningen av detaljene, den sammenhengende korrespondansen som forvandler veggen og gulvet til det som kalles et rom. Et teppe med høye tråder kan lages i en rekke ulike design. Klassisk orientalsk, farger og mønstre passer inn i helhetsbildet, det kommer på en minimalistisk og tydelig måte i subtile farger og tar kjøligheten ut av reduserte møbler, som en original flokati bringer den en hippiestemning inn i rommet.

Raggete teppe i alle farger

Du kan velge i henhold til dine tilbøyeligheter: Hvis du liker det prangende og fargerikt, så velg ditt høye teppe i en lys farge. Er du mer av en beskjeden type? Ta så en titt på de høye teppene i dempede farger, for eksempel er det kremfargede teppet eller det beige teppet, samt det hvite teppet, veldig populære Med nepalske mønstre eller persiske gabbehs beveger et snev av det eksotiske seg gjennom stuen din.

Klassisk ny ull - moderne design

Du finner tepper med høye tråder laget av forskjellige materialer. Dette gjør det enkelt for deg å velge det som passer ditt formål:

  • Ny ull er en av klassikerne. Det originale materialet forblir favoritten for mange den dag i dag.
  • Syntetiske fibre erobrer stuer og kontorer. Lette å rengjøre, robuste og fargeekte, de muliggjør nye bruksområder for tepper med høy luv.
  • Viskose sikrer en tett, fløyelsmyk og fremfor alt langvarig bruk.


 

$(window).on('load',function () { const $btnReadMore = $('.description-section .read-more'); const $categoryDescription = $('.description-section'); $btnReadMore.on('click', function() { $categoryDescription.toggleClass('read-mode'); if ($categoryDescription.hasClass('read-mode')) { $btnReadMore.text("Skjul"); } else { $btnReadMore.text("Vis mer..."); } }); });