Loribaft Tepper

Loribaft-tepper - Etnisk Skjønnhet for Ditt Hjem. Opplev Vår Kolleksjon av Loribaft-tepper. ????

1451 Tepper

document.querySelectorAll("article.product").forEach(function(t){let e=t.querySelectorAll(".variation-item"),a=t.querySelectorAll(".product-list-item");e.length>0&&e.forEach(function(t){t.addEventListener("click",function(){e.forEach(function(e){e.dataset.id===t.dataset.id?e.classList.add("active"):e.classList.remove("active")}),a.forEach(function(e){e.dataset.id===t.dataset.id?e.classList.add("active"):e.classList.remove("active")})})})});

Loribaft-Tepper

Loribaft tilhører gruppen av Rizbaft- tepper og er faktisk den avanserte varianten av Gabbeh-teppene med en ekstremt fin og tett veving. Loribaft tar derfor 5 til 6 ganger lengre tid å produsere enn vanlige gode Gabbeh-tepper. Mønsteret er typisk for sørpersiske nomader og litt mer tradisjonelt, som Loribaft-teppene.

Hva gjør Loribaft-tepper så unike

De mest kjente nomadeteppene fra Iran er Gabbeh-tepper. Tradisjonelt er de knyttet av nomadene til Ghashghai-stammen i provinsen Fars. Opprinnelig tjente de myke teppene nomadene som gulvbelegg og som liggeunderlag.Selv om Loribaft-tepper tilhører Gabbeh-teppene, oppnår de en kvalitet på høyeste nivå med sin ekstremt fine og mye tettere veving. Oversatt til tysk betyr Loribaft "knyttet av Lori-stammen".

 

Som med den klassiske Gabbeh er to forskjellige tråder tvunnet sammen og koblet sammen med Ghirodes- og Senneh-knuter i det persiske Loribaft-teppet. Sammenlignet med det vanlige gode Gabbeh-teppet er imidlertid knytingen av Loribaft-tepper opptil fem ganger finere og tar opptil seks ganger lengre tid. Mens veldig grove Loribaft Gabbeh-tepper ofte er mindre enn 70 000 knop per kvadratmeter, når en Loribaft med en veldig fin knute 250 000 knop og mer.

Hos Morgenland Tepper legger vi stor vekt på kvalitet. Derfor er et Loribaft-teppe fint laget av oss med rundt 160 000 til 202 500 knop per kvadratmeter. Kun håndspunnet saueull av høy kvalitet brukes til haugen av Loribaft-tepper. Naturlige plantefarger sørger for vakre naturlige toner. Som vanlig med ekte nomadetepper er renningen og innslaget også laget av ull. Indiske produsenter imiterer gjerne de stilige persiske modellene på en utmerket måte og tilbyr et attraktivt priset alternativ. Indiske loribafter er også preget av høy kvalitet og mykhet og er like robuste og slitesterke.

Hva gjør et Loribaft-teppe spesielt?

Den viktigste egenskapen til Loribaft-teppet er utvilsomt at det kombinerer klassiske mønstre av de persiske nomadene med en meget høy grad av delikatesse i knytingen, som vi pleier ikke å finne i andre nomadetepper. I tillegg har Loribaft en ganske atypisk frynset finish som andre persiske tepper vanligvis ikke har. Utkantene til Loribaft er utformet som en kelim. På grunn av deres veldig fine, tette vev, tar disse teppene tre ganger så lang tid å produsere som vanlige Gabbeh-tepper. Dette gir imidlertid brukeren en høy kvalitet, fordi den fine vevingen viser de minste detaljene og gjør teppet ekstremt robust og derfor slitesterkt til tross for de fineste materialene. Ulla av høy kvalitet og det forseggjorte manuelle arbeidet skaper en unik følelse og utseende.

Hvordan ser Loribaft-tepper ut?

Loribaft-teppet har moderne mønstre og er laget av høyglans ull. Dette skiller den fra klassiske persiske tepper. Hans design er preget av svært stiliserte mønsterelementer som kommer fra tradisjonen med persiske nomadiske tepper. Den ganske subtile fargen gjør den egnet for enhver innredningsstil.

Ekte Loribaft-tepper og deres mønstre og farger

Nomade-tepper holdes generelt ganske enkle i sitt mønster og ikke rike på detaljer. De skildrer ofte landskap og dyre- og planteverden knyttet til nomadenes liv. På grunn av den finere knytingen kan imidlertid et mye mer delikat mønster oppnås med Loribaft. Tilpasset den europeiske smaken er fargerike geometriske mønstre nå også tilgjengelig. Vanlige og monokrome design er også veldig populære.

Fargepaletten til ekte Loribafts er svært nyansert og varierer fra naturlige grå, brune og kremtoner til sterk blå, gul og grønn til den typiske Loribaft rød. En Loribaft ser også veldig elegant ut i lys hvit eller ekstravagant sort. Alle toner fremstår veldig naturlige og aldri grelle. Loribaft-tepper er spesielt populære fordi de på en dyktig måte kombinerer de stiliserte mønsterelementene til klassiske nomade-tepper med en mye finere veving.

Om riktig pleie av Loribaft-tepper

For å fjerne støv og smuss fra Loribaft-tepper anbefales regelmessig støvsuging med en standard støvsuger. Dette er ikke nødvendig hver dag og bør ikke gjøres på høyeste nivå for å beskytte haugen. Støvsuging forhindrer at teppet ditt blir kjedelig og kjedelig. Ensidig bruk kan enkelt unngås ved regelmessig å rotere den 90 eller 180 grader. Dette gjelder også tepper som utsettes for direkte sollys. På grunn av det høye fettinnholdet i ull kan små flekker vanligvis duppes av med varmt vann og en ullklut uten problemer. Her bør rengjøringsmidler unngås for å beskytte ullfibrene og fargen. Hvis rengjøring er nødvendig på grunn av kraftig tilsmussing, bør du alltid leie en spesialisert tepperenser.

Et ekte Loribaft-teppe for enhver interiørstil

Hvis du bestemmer deg for å kjøpe et Loribaft-teppe, velger du orientalsk tradisjon og håndverk. Loribaft-tepper er håndlagde unike stykker. Kombinasjonen av materialer av høy kvalitet og svært fin veving gir hvert rom stilig eleganse og et snev av eksklusivitet.

De er usedvanlig myke og samtidig robuste, slitesterke og varmeisolerende. Disse egenskapene gjør Loribaft til det perfekte teppet for rom som brukes mye. Med dristige farger og varmeisolerende egenskaper kan de integreres perfekt i ethvert boligkonsept og innredningsstil. Alle som liker å gå barbeint eller uten sko vil finne dette spesielt hyggelig på en Loribaft. Selv barn liker å leke på dette myke, varme og robuste teppet.

Loribaft-tepper - ekte komfort for hjemmet ditt

De håndknyttede Loribaftene er blant de mest populære orientalske teppene og har vært utrolig populære i årevis. I tillegg til designen, skyldes dette den utmerkede nye ullen, de enkle mønstrene, de sterke, lyse fargene og dens spenst i hverdagen. Deres tradisjon går veldig langt tilbake, sannsynligvis mange århundrer siden. Designet har endret seg over tid. Så mønstrene ble litt mer økonomiske med redusert fargespill. I India knyter noen fabrikker nå også Loribaft-tepper av høy kvalitet.

Kjøp Gabbeh Loribaft-tepper på Morgenland

Det er verdt å bestille disse teppene på nett med sin høye knutetetthet og veldig gode ull. Med sin høye haug er de også myke og overbeviser med den beste kvaliteten. Som håndknyttede moderne persiske tepper er de også unike og ekte kunstverk for teppeelskere, som fremhever hver stue, bibliotek og arbeidsrom. Lorifbaft-teppene har forresten fått navnet sitt fra nomadefolket i Lori, som bor i den sørlige persiske regionen. De videreutviklet tradisjonen med Gabbeh-teppene, som de foredlet og dermed forbløffer selv ekte kjennere av persisk teppekultur. I vår nettbutikk finner du mange ekte persiske orientalske tepper, inkludert Gabbeh Loribaft-teppene.

Loribaft-tepper kombinerer tradisjon og stilig eleganse

Du kan kjøpe Loribaft-tepper i høykvalitetsutgaver fra Morgenland Carpets. På grunn av deres mye finere knyting, er produksjonstallene til ekte Loribaft-tepper betydelig lavere enn for klassiske Gabbeh-tepper. Hver gang små kvanta og økende etterspørsel møtes, skapes produkter som rettferdiggjør et høyere prissegment.

Vårt utvalg tilbyr deg et bredt utvalg av former, farger og ulike design. Runde og ovale former er sjeldne. Loribaft-tepper med høy haug er naturprodukter av høy kvalitet med tidløs eleganse. Vi ser frem til å følge deg på søket etter ditt individuelle tilbehør til hjemmet. Vi står selvfølgelig til din disposisjon for spørsmål og uklarheter.


 

$(window).on('load',function () { const $btnReadMore = $('.description-section .read-more'); const $categoryDescription = $('.description-section'); $btnReadMore.on('click', function() { $categoryDescription.toggleClass('read-mode'); if ($categoryDescription.hasClass('read-mode')) { $btnReadMore.text("Skjul"); } else { $btnReadMore.text("Vis mer..."); } }); });