Turkise Tepper

Turkise tepper - Color y Vitalidad para tus Suelos. Elige tu Turkise teppe Ideal. ????

27 Tepper

document.querySelectorAll("article.product").forEach(function(t){let e=t.querySelectorAll(".variation-item"),a=t.querySelectorAll(".product-list-item");e.length>0&&e.forEach(function(t){t.addEventListener("click",function(){e.forEach(function(e){e.dataset.id===t.dataset.id?e.classList.add("active"):e.classList.remove("active")}),a.forEach(function(e){e.dataset.id===t.dataset.id?e.classList.add("active"):e.classList.remove("active")})})})});

Teppe i turkis - stilig boligtilbehør til hjemmet ditt

Koselig, varm, myk, fargerik og sist men ikke minst veldig stilig – slik presenterer tepper i turkis seg. Enten for stue og spisestue, soverommet, barnerommet eller gangen - tepper i turkis er ekte universelle talenter og passer for alle områder i hjemmet. De kan også integreres i nesten enhver livsstil.

Effekten av fargen turkis

Energier som har blitt kastet ut av balanse kan helbredes og transformeres. Turkise tepper er derfor spesielt godt egnet for rom hvor mye kommunikasjon foregår.

Et turkis orientalsk teppe i stuen ser ikke bare estetisk ut, men hjelper også med indre vekst. Teppene finnes i forskjellige fargenyanser og kan dermed tilpasses perfekt til ønsket romeffekt. Forresten, dristige farger som bensin er spesielt trendy for tiden.

Et mørkt turkis teppe gir en interessant fargetone til ethvert rom. Planter passer forøvrig perfekt sammen med et turkis persisk teppe. En frodig grønn plante i en hvit potte fullfører helhetsbildet perfekt.

Teppe i turkis for en stilig stue og spisestue

Vil du gi stuen en frisk bris? Legg så et turkis teppe under salongbordet. Match formen på teppet til formen på bordet. For et harmonisk utseende, velg også sofaputer og hjemmetilbehør i frisk turkis. Et teppe i turkis kommer også til sin rett under et spisebord. I kombinasjon med turkis, dekkebrikker eller en turkis vase skapes et harmonisk helhetsbilde.

Turkis teppe til barne- og ungdomsrommet

Turkise tepper er også flotte gulvbelegg til barnerommet. På den ene siden sørger de for at kalde gulv hører fortiden til. På den annen side fungerer de som støyskjerming, noe som bidrar til et harmonisk naboforhold. Og sist, men ikke minst, setter et turkis teppe en fargerik aksent på barnerommet. Det kan tross alt ikke bli for fargerikt på barnerommet. Et lite tips: Modeller laget av slitesterke og lettstelte materialer passer best på barnerommet. Apropos slitesterk og lettstelt: tepper laget av disse materialene er også et godt valg for kjæledyreiere. Et teppe i turkis er ikke bare et ideelt gulvbelegg for barnerommet. Det gir også et stilig fargeknekk på tenåringsrommet og harmonerer med både hvite og trefargede møbler.

Et friskt pust i gangen

Vil du bringe et friskt pust til inngangspartiet ditt og ønske gjestene velkommen på en stilig måte? Plasser et turkis teppe i gangen. I tillegg til en turkis gulvmatte i dørområdet, skapes et harmonisk helhetsbilde. Hvis du ikke kan få nok av denne flotte fargen, legg til turkise kleskroker eller bilder med turkise rammer på veggene dine. Sett en attraktiv fargeaksent i hjemmet ditt med et teppe i turkis. Klikk deg gjennom utvalget vårt og finn ditt nye høydepunkt for dine fire vegger.

Kombinasjoner med tepper i turkis

Turkise tepper ser best ut i et miljø som holdes ganske enkelt. Da kan det sterke teppet folde ut sin fulle effekt. Kombinasjoner med lyse toner som hvitt er spesielt fordelaktige.

Med hvitt skapes en maritim, paradisisk stemning. Imidlertid ser turkise tepper også strålende ut med rosa møbler og vegger. En lys gul er også et godt valg.

Bevisst satt aksenter

Et turkis teppe er helt tilstrekkelig som fargeelement i et rom. Ellers kan rommet fort fremstå som kjølig. Ved sparsomt bruk har turkis absolutt best effekt.

Det gjør imidlertid ingen skade om fargen kan finnes i en liten vase eller et bilde. Perfekt iscenesatt viser den ekte Gabbeh sine sanne ferdigheter som en skatt i stuen.

Håndknyttet teppe: persiske tepper av høy kvalitet

I tillegg til designet er det først og fremst fokus på kvaliteten på teppene. Et håndknyttet teppe er nesten uforgjengelig. Mange gamle persiske tepper blir til og med vakrere med årene.

Patinaen og de falmede områdene gir teppene en umiskjennelig karakter. Et håndvevd persisk teppe vil vare i flere tiår med riktig pleie. Ved kjøp er det derfor viktig å passe på at teppet er like robust som det er moderne.

$(window).on('load',function () { const $btnReadMore = $('.description-section .read-more'); const $categoryDescription = $('.description-section'); $btnReadMore.on('click', function() { $categoryDescription.toggleClass('read-mode'); if ($categoryDescription.hasClass('read-mode')) { $btnReadMore.text("Skjul"); } else { $btnReadMore.text("Vis mer..."); } }); });