2527 Tepper

document.querySelectorAll("article.product").forEach(function(t){let e=t.querySelectorAll(".variation-item"),a=t.querySelectorAll(".product-list-item");e.length>0&&e.forEach(function(t){t.addEventListener("click",function(){e.forEach(function(e){e.dataset.id===t.dataset.id?e.classList.add("active"):e.classList.remove("active")}),a.forEach(function(e){e.dataset.id===t.dataset.id?e.classList.add("active"):e.classList.remove("active")})})})});

Som med gamle malerier minner noen eksemplarer om svunne tider, andre ser rett og slett friske og stilige ut: tepper av naturfiber gir rommet eleganse, komfort og varme. De reflekterer interiøret eller gir klare aksenter.

Tradisjon møter nykommere: tepper av naturfiber - for alle

Du kan få naturlige tepper høye eller enkelt vevde. Det finnes klassiske orientalske tepper og ensfargede tepper, tepper med høye tråder og lettstelte, glatte kelimer eller sisaler. Enten rund, firkantet eller oval - her finnes formen for alle! Teppeveving har en lang tradisjon. Verdifulle eksemplarer kom fra Orienten. Til og med Alexander den store tok dem med seg som krigsbytte. Knyttede eller vevde tepper forteller historier, vitner om en rik kultur og er fortsatt ettertraktede luksusvarer i dag.

Ren natur og stilig

Leiligheten din er ikke et museum og luksus er ikke noe for deg? Du elsker bærekraft og enkel, tydelig design? Perfekt! Et teppe laget av naturlige fibre passer deg, for vevde, plysj og tuftede tepper er ikke bare tilgjengelig i edle versjoner, men også robuste. Velg ditt naturlige fiberteppe etter behov.

Finn riktig teppe av naturfiber

Hvis du elsker det klassiske og elegante, kan du ikke klare deg uten et teppe. Fargespillet i et rom bestemmes i stor grad av teppet. Slående grunnfarger eller dekorative mønstre sammen med møbler og lysekroner gir en harmonisk helhetseffekt. Perfekt for å slappe av etter dagen eller lese en bok om kvelden. Ser det helt annerledes ut for deg? Leter du etter et bruksteppe som passer til avslappet, rustikk stil eller trenger du et slitesterkt gulvbelegg som hunder og katter ikke kan skade? Igjen, det finnes et bredt utvalg av tepper som kan passe dine behov.

Et teppe for meg alene, eller også for barna mine?

Teppene er like forskjellige som livsstil og vaner. Det skal alltid dekke dine behov. Ingen ønsker å gå på tærne gjennom sitt eget hus eller stadig advare venner om å tråkke på teppet. Det er eksempler som er spesielt egnet for familier: fritt for skadelige stoffer og holdbart, et barneteppe laget av naturlige fibre kan passe til det meste!

Variasjon av materialer: ny ull, korkull eller silke?

Hva er et naturfiberteppe laget av? I tillegg til jute, hamp og sisal er det tre typer materialer som også blandes:

  • Ny ull – det varmende, motstandsdyktige materialet brukes til knyting og veving av naturfibertepper.
  • Korkull - er en spesiell form for saueull, den kommer fra nakkeområdet og er spesielt myk og rik på fett. Begrepet kork høres misvisende ut; betydningen er det persiske ordet for lo.
  • Silke - har alt. Ser du for deg et fint nett? De lange, flere vridde silketrådene er ekstremt tynne, men ekstremt rivebestandige. Slik skapes de fineste naturfibertepper, individuelle elementer i ulltepper eller ull-silke-tepper.

Pleie og spenst av naturfibertepper

Naturfibertepper er noen ganger utrolig spenstige når det gjelder veving, materiale og farge. Noen typer tepper får patina og personlighet gjennom slitasje. Tepper med høye tråder og silke er mer egnet for lune områder, mens naturfibertepper med lav luv eller i vevd, billedvev eller kelim-lignende design også kan brukes som løpere i korridorer eller i mer mye brukte rom. Du bør følge produsentens anvisninger for stell og rengjøring. Noen tepper kan til og med vaskes, mens andre er følsomme. Vær forsiktig med flekkfjernere & co. Det er ikke uvanlig at fargen gnis ut med naturfiberteppet.

Konklusjon: naturfiber, naturlige tepper

Et naturfiberteppe kan utformes som en fin silkeknuter eller et robust vevd gulvbelegg. Du kan velge et stort eksempel som tar opp hele rommet, eller du kan velge et mindre format og bevisst sette koselige aksenter. Med et naturfiberteppe blir det koselig eller overdådig: Et teppe gir rommet karakter og lever med deg: ambience de luxe, rå natur, vintage eller minimalisme - alt er mulig!

Kjøp et stykke lykke med drømmeteppet

Alle kjenner wow-effekten når du kommer inn i et rom hvor alt er helt riktig. Med et naturfiberteppe kombinerer du møbleringselementer og bygger din egen unike verden med alt som er viktig for deg. Noen ganger ligger lykken bare i teppet.


 

$(window).on('load',function () { const $btnReadMore = $('.description-section .read-more'); const $categoryDescription = $('.description-section'); $btnReadMore.on('click', function() { $categoryDescription.toggleClass('read-mode'); if ($categoryDescription.hasClass('read-mode')) { $btnReadMore.text("Skjul"); } else { $btnReadMore.text("Vis mer..."); } }); });