1626 Tepper

document.querySelectorAll("article.product").forEach(function(t){let e=t.querySelectorAll(".variation-item"),a=t.querySelectorAll(".product-list-item");e.length>0&&e.forEach(function(t){t.addEventListener("click",function(){e.forEach(function(e){e.dataset.id===t.dataset.id?e.classList.add("active"):e.classList.remove("active")}),a.forEach(function(e){e.dataset.id===t.dataset.id?e.classList.add("active"):e.classList.remove("active")})})})});

Ziegler-teppene ble laget av Philipp Ziegler i Manchester på 1800-tallet. Produksjonen ble senere flyttet til Arak, i det vestlige Iran. Der ble teppene spunnet for hånd av fin merinoull og bearbeidet med tradisjonelle teknikker. Ziegler-teppene er kjent for sin kombinasjon av europeisk smak og klassiske persiske mønstre og kvaliteter.

Våre moderne Ziegler-tepper er fra ledende merkevareprodusenter og tilbyr et bredt utvalg av farger, mønstre, former og størrelser. De er alle håndknyttede og laget av ny ull av høy kvalitet. Knutetettheten på teppene er mellom 140 000 og 250 000 knop per kvadratmeter.

Fargene på Ziegler-teppene er basert på vestlig smak og inkluderer lys beige bakgrunn med kombinasjoner av elfenben, krem, blått, rødt eller svart. Mønstrene spenner fra enkle geometriske former til komplekse blomsterdesign.

 For å holde Ziegler-teppet ditt i topp stand anbefaler vi regelmessig rengjøring og stell. Bruk en myk børste eller støvsuger for å fjerne smuss og støv. For mer grundig rengjøring anbefaler vi å vaske sjamponering eller la en profesjonell tepperenser gjøre rengjøringen. Unngå direkte sollys og fuktighet for å forhindre falming og mugg.

Ziegler-tepper er et vakkert tillegg til ethvert hjem, og tilbyr en kombinasjon av europeisk smak og tradisjonelle persiske mønstre og kvaliteter. Vedlikehold teppet ditt regelmessig for å opprettholde skjønnheten og lang levetid.

 


 

$(window).on('load',function () { const $btnReadMore = $('.description-section .read-more'); const $categoryDescription = $('.description-section'); $btnReadMore.on('click', function() { $categoryDescription.toggleClass('read-mode'); if ($categoryDescription.hasClass('read-mode')) { $btnReadMore.text("Skjul"); } else { $btnReadMore.text("Vis mer..."); } }); });