Tepper med korTe Tråder

924 Tepper

document.querySelectorAll("article.product").forEach(function(t){let e=t.querySelectorAll(".variation-item"),a=t.querySelectorAll(".product-list-item");e.length>0&&e.forEach(function(t){t.addEventListener("click",function(){e.forEach(function(e){e.dataset.id===t.dataset.id?e.classList.add("active"):e.classList.remove("active")}),a.forEach(function(e){e.dataset.id===t.dataset.id?e.classList.add("active"):e.classList.remove("active")})})})});

Elegant teppe med korte tråder til oppholdsrommet

 

Med et moderne, kort teppe kan du forbedre stuen og spisestuen visuelt. Disse teppene overbeviser med høy material- og produksjonskvalitet. De er robuste, holdbare og enkle å ta vare på mens i daglig bruk. Her i butikken finner du et bredt utvalg av teppemodeller med korte tråder i mange forskjellige størrelser, former, farger og mønstre. Nedenfor kan du finne ut mer om vårt utvalg av.

 

Korte tepper og deres egenskaper

Den viktigste egenskapen til modellen er den glatte overflaten. Dette skiller dem tydelig fra de høye teppene. Korte tepper kan dermed vise mønstre på en spesielt uttrykksfull måte og er også lette å ta vare på. Liker du grafiske mønstre? De kommer til sin rett på et kort teppe i grått eller beige. Det spiller ingen rolle om det er striper og ruter, blomstermønster eller geometriske motiver: teppene finnes i alle tenkelige mønstre og farger, så det er ikke lett å bestemme seg for ett. Korte tepper kalles også flatvevde teppert: de har en maksimal høyde på 1,5 cm.

Hva er fordelene med et kort teppe?

Et høykvalitets og moderne kort teppe gir mange praktiske fordeler. Fibrene er maks 1,50 cm høye, mens trådene på det høye teppet er mellom 1,5 og fem centimeter høye. I tillegg er fibrene gjort mer kompakte, slik at de kan vise frem design og mønstre bedre. I motsetning til høye tepper tiltrekker de korte fibrene også mindre støv, midd og skitt. Korte tepper er lettere å rengjøre og viser seg å være mer slitesterke og holdbare. Modellene er et godt valg for kjæledyreiere og allergikere. De er også preget av myk komfort når du tråkker på dem og gir utmerket lydisolering. Her er de viktigste fordelene med korte tepper:

 • korte og enkelt å rengjøre fibre
 • solid og holdbar
 • egnet for allergikere og dyreeiere
 • elegante mønstre og design
 • myk komfort
 • god lydisolering

Korte tepper i mange former og farger

Moderne korte tepper finnes i mange forskjellige former og farger. I vår butikk har du valget mellom firkantede, runde og rektangulære modeller. Du kan også velge modeller i farger og mønstre som matcher rommet og innredningsstilen. Egnede tepper er tilgjengelig for stue, spisestue, barnerom, soverom, kontor og gang. De korte teppene harmonerer godt med møblene og skaper en koselig atmosfære.

Korte tepper - for enhver stil og stue

Korte tepper er tilgjengelig i vår butikk som persiske og orientalske tepper. Du kan også stole på klassiske modeller med vintage-utseende. I tillegg til ensfargede eksemplarer finnes det også tepper med uvanlige fargekombinasjoner og forseggjorte mønstre. Fibrene på teppeoverflaten er behagelig myke og fester seg ikke lett. I vår butikk kan du også oppdage broer og løpere i kort design, som også vil trives i gangen, i vinterhagen eller på badet.

Korte tepper - lettstelte

Korte tepper skaper ikke bare en innbydende og koselig atmosfære. Snarere er de robuste og enkle å ta vare på. I de fleste tilfeller er regelmessig støvsuging nok til å holde dem rene. Det utmerkede materialet og produksjonskvaliteten sørger for at lite smuss og støv fester seg til fibrene. Oppdag det brede utvalget av moderne og høykvalitets korte tepper her i butikken og dra nytte av attraktive priser og rask levering.

Utvalg av materialer: disse teppematerialene forbedrer hjemmet ditt

Det orientalske korte teppet er sisal-teppet. Det er laget av naturlige fibre og er veldig robust. Har du kjæledyr eller små barn, er denne typen korte tepper godt egnet for deg. Sisal er også kjent for sine fuktbindende egenskaper. Fordelen: romklimaet ditt blir optimalisert hvis du velger et teppe av sisal. Ny ull er også et populært materiale for et kort teppe. Ny ull er kjent for sine varmende egenskaper og er fortsatt veldig lett å ta vare på. Når du kjøper teppet, sørg for at det er sertifisert i henhold til Öko-Tex Standard 100 og at det er egnet for gulvbelegg.

Rengjør korte tepper ordentlig

Korte tepper har ingen luv. Likevel er de varme og kan ha en ru eller en glatt strukturert overflate. Denne typen tepper absorberer væsker dårlig. Du kan derfor enkelt børste ut det meste av smuss. En betydelig fordel med de korte teppene: hvis du har en støvsugerrobot som husholdningshjelp rengjør den det lett. Med høye tepper vil derimot en vakuumrobot raskt møte sine grenser. Hvis teppet ditt er veldig skittent kan du sjamponere det. Du kan også legge en del tepper i vaskemaskinen uten problemer. Den beste tiden å rengjøre teppet er i sommermånedene. Korte tepper som er sklisikre bør ikke vaskes i maskin på grunn av belegget. Dette gjelder også tepper laget av sisal, kokosfibre, bast eller andre naturlige fibre. Hvis du vil klare deg uten kjemiske tepperensere, anbefales følgende tepperens:

 • Ryggpulver
 • Glasreiniger
 • Barberkrem
 • Salt
 • Sitronsyre

Uansett hvilket rengjøringsmiddel du velger: prøv det ut på et lite område først. Ikke alle rengjøringsmidler er egnet for alle typer tepper. Jo høyere kvalitet og dyrere gulvbelegget er, jo mer følsomt er det for kjemiske rengjøringsmidler. Du kan forøvrig også impregnere korte tepper. Impregnering gjør dem mindre utsatt for smuss.

Hvilket kort teppe passer hvilken livsstil?

Er du mer en minimalist? Da kan teppet ditt bli litt mer fargerikt. Motiver med orientalsk preg i varme farger som rødt eller gult formidler umiddelbart en koselig stil. Hvis hjemmeinnredningen din derimot allerede er veldig fargerik, er det bedre å velge en monokrom modell i mer nøytrale toner som det populære grå, beige eller hvite teppe. Elsker du den hippe shabby chicen? Selv da er stueteppet med korte tråder  i vintagestil et absolutt blikkfang. Klassiske trykkmønstre og blomstermotiver er også perfekte for å gi hjemmeinnredningen din prikken over i-en. Den skandinaviske innredningsstil er derimot preget av minimalisme. Et teppe med et mønster som er for prangende ville se malplassert ut her. Det er bedre å velge en monokrom modell som er diskret reservert. Med den orientalske innredningsstilen kan ting derimot bli mye mer overdådig og iøynefallende. Varme jordfarger som oransje, rød og brun kjennetegner denne innredningsstilen. Med korte tepper sikrer du en koselig atmosfære. Selvsagt er tepper med kort haug tilgjengelig i mange forskjellige størrelser og former. Du kan også kjøpe denne typen tepper som broer eller sengetepper. Alle tepper som ikke er lengre enn én meter kalles broer. De kan brukes til å bygge bro over korte avstander i hjemmet, for eksempel som løper i gangen.

Konklusjon: Individuell utforming med korte tepper

Korte tepper er ideelle for å gi boarealet ditt en individuell stil. De skaper en koselig stil på laminat eller parkett. Det spiller ingen rolle om du bestemmer deg for den runde eller den firkantede formen: du vil glede deg over et kort teppe i årevis på grunn av dets enkle vedlikehold.

 • Sisal-tepper sørger for et optimalt inneklima og er enkle å ta vare på
 • Et ensfarget, kortluvet teppe passer perfekt til den klassiske livsstilen
 • Et orientalsk utseende teppe i varme, jordfarger passer perfekt til den trendy etniske stile
$(window).on('load',function () { const $btnReadMore = $('.description-section .read-more'); const $categoryDescription = $('.description-section'); $btnReadMore.on('click', function() { $categoryDescription.toggleClass('read-mode'); if ($categoryDescription.hasClass('read-mode')) { $btnReadMore.text("Skjul"); } else { $btnReadMore.text("Vis mer..."); } }); });