Hvite Tepper

Hvite tepper - Elegancia y Luminosidad para tus Suelos. Descubre la Colección de Hvite tepper. ????️

Filter

Pris

-

Form

Kvadratisk

Løper

Oval

Rektangulær

Rund

Storleik

60 x 40 cm Rektangel & mindre

90 x 60 cm Rektangel

120 x 80 cm Rektangel

140 x 70 cm Rektangel

150 x 100 cm Rektangel

180 x 120 cm Rektangel

200 x 150 cm Rektangel

240 x 170 cm Rektangel

250 x 200 cm Rektangel

300 x 200 cm Rektangel

300 x 250 cm Rektangel

350 x 250 cm Rektangel

400 x 300 cm Rektangel

450 x 350 cm Rektangel

550 x 350 cm Rektangel

Lengde opp til 200 cm Løper

Lengde 201 - 300 cm Løper

Lengde 301 - 400 cm Løper

Lengde over 400 cm Løper

80 cm Ø Rund & mindre

100 cm Ø Rund

150 cm Ø Rund

200 cm Ø Rund

200 cm Kvadrat

180 x 120 cm Oval & mindre

240 x 170 cm Oval

300 x 200 cm Oval

350 x 250 cm Oval & større

Hovudfarge

Hvitt / Beige / Naturtoner
Hvitt / Beige / Naturtoner
Svart / Sølv / Gråtoner
Svart / Sølv / Gråtoner
Multi
Multi

Lengd/cm

-

Breidde/cm

-

Motiv

Abstrakt

Barne motiv

Blomstermønster

Border

Ensfarget

Felt

Geometrisk

Gjennomgående mønster

Medaljong

Minimal

Nomadisk

Sikk-sakk

Sterkt mønstret

Striper

Materiale

Akryl

Naturfiber

Polyester

Polypropylen

Ren ull

Syntetisk fiber

Bearbeiding

Håndknyttet

Håndtuftet

Håndvevd

Vevd

Opphav

India

Iran/Persia

Tyrkia

Tyskland

Knutar/m²

ca. 1440000 - 2250000, sjelden fint laget

ca. 1440000, sjelden fint laget

ca. 160000, fint laget

ca. 40.000 - 90000, middels fint laget

ca. 562500, meget fint laget

129 Tepper
document.querySelectorAll('article.product').forEach(function(product) { const variations = product.querySelectorAll('.variation-item'); const productImages = product.querySelectorAll('.product-list-item'); if(variations.length > 0) { variations.forEach(function(variation) { variation.addEventListener('click', function() { variations.forEach(function(image) { if(image.dataset.id === variation.dataset.id) { image.classList.add('active'); } else { image.classList.remove('active'); } }); productImages.forEach(function(image) { if(image.dataset.id === variation.dataset.id) { image.classList.add('active'); } else { image.classList.remove('active'); } }); }); }); } });

Hvite tepper til alle oppholdsrom

Et hvitt teppe er innbegrepet av diskret eleganse. Boarealene får en koselig atmosfære som virker lineær. Tradisjonelle mønstre eller moderne design på vevde og knyttede tepper understreker det individuelle boligkonseptet. Hvis du liker kontraster, kan du velge et trendy svart-hvitt teppe med grafiske elementer. 

Hvite orientalske tepper med filigranmønster gir stuen en tradisjonell eleganse og en varm aura. Alle våre hjemmetekstiler av høy kvalitet finnes i forskjellige størrelser og med høy og kort luv. Så du finner den rette løperen til trange rom som korridorer eller store tepper for ekstra hygge i stuer og arbeids- eller barnerom.

Stilig interiørdesign med et teppe i hvitt

Hvis du vil innrede et rom lyst og komfortabelt, trenger du et moderne teppe i hvitt av høy kvalitet. Et slikt teppe kjennetegnes av sin klare og vennlige farge og danner en fantastisk kontrast til mørke møbler. Her i butikken finner du et bredt utvalg av disse teppene fra ledende merkevareprodusenter. Alle modellene venter på deg med utmerket material- og utførelseskvalitet. De er holdbare, slitesterke og enkle å ta vare på.

Klassiske orientalske tepper er håndverk dager sitt beste

Hvert eneste orientalske teppe forteller sin egen historie. Tradisjonelle og håndlagde prøver er ikke basert på strenge designspesifikasjoner. Veverne skaper mønstrene etter hukommelsen. Fargene og mønstrene varierer fra region til region. Det ligger derfor mye lidenskap og detaljrikdom i håndlagde tepper. I produksjonen brukes ny ull av høy kvalitet. 

Materialet gjør de smussavvisende og lettstelte hjemmetekstilene spesielt slitesterke. De fine designelementene og mønstrene ser ut som et kunstverk på gulvet. Håndlagde produkter er litt dyrere enn industrielt produserte tepper. Investeringen er lønnsom på lang sikt for alle som ønsker å realisere et holdbart og tidløst bokonsept av høy kvalitet.

Orientalsk teppe: Hvitt med svart mønster

Orientalske tepper gir oppholdsrom som gjør inntrykk. De kjennetegnes av kreative mønstre og en rekke farger. Men det finnes også enkle modeller i hvitt og svart. De passer perfekt inn i en moderne interiørstil og gir en innbydende og hjemmekoselig visuell effekt. Her i butikken finner du orientalske tepper i ulike svarte og hvite mønstre. 

De rene, geometriske linjene passer perfekt til en nøktern innredningsstil. De hvite teppene med pels og lang luv gir derimot en koselig følelse. Den myke overflaten gjør det behagelig å gå på dem. Vi har også hvite løpere til gangen eller badet. Til utendørsarealer finner du disse teppene som er laget av syntetiske fibre og sisal eller jute. De er slitesterke og værbestandige. Den innbundne kanten sørger for at de ikke slites ut.

Hvite tepper i stuen passer til enhver livsstil

Fargen hvit ser naturlig, nøytral og tidløs ut. Den kan kombineres med ulike fargekonsepter og materialer og er en av de mest populære innredningsfargene takket være sin tilpasningsdyktighet. Shaggy tepper i hvitt er laget av luftige, varme fibre som føles myke og silkemyke under føttene. Takket være det store utvalget av produkter kan alle skape sin egen livsstil med et luvete teppe i hvitt eller i nyanser fra beige til krem. 

Den praktiske bieffekten: De populære teppene med lang luv får små rom til å virke større og lysere. Det spiller ingen rolle om du velger et teppe i hvitt eller offwhite, med lang eller kort luv eller vevde tekstiler - hvite stuetepper skaper et elegant, lyst og koselig hjem.

Stort utvalg av hvite tepper

Disse teppene finnes i et bredt utvalg her i butikken. Du finner lett noe som passer til enhver livsstil. På grunn av den diskrete designen harmonerer de med et bredt spekter av innredningsstiler, fra klassisk til moderne. Disse teppene passer spesielt godt sammen med elegant skinn, fargerik keramikk og naturlige tremøbler. Disse teppene lyser opp mørke rom på en fantastisk måte. Her får du et overblikk over fordelene med disse teppene:

Enkelt og elegant

Kan kombineres på mange måter

Slitesterke og enkle å ta vare på

Egnede modeller for alle rom

Utmerket kontrast til mørke møbler

Lyst, innbydende og hjemmekoselig utseende

Ta godt vare på det hvite teppet ditt

Disse teppene blir regelmessig rengjort. For å sikre at dette skjer jevnt, anbefaler eksperter å snu teppet omtrent hver sjette måned. Spesielle hetter beskytter det tekstile gulvbelegget mot å bli skadet av kantete møbler. Visuelt synlig smuss kan fjernes med spesialiserte tepperengjøringstjenester. 

Det anbefales å få tekstilteppet rengjort profesjonelt hvert tredje til åttende år for å fjerne støv fra stoffet på en skånsom måte. Med profesjonell rengjøring kan du være sikker på at smuss fjernes forsiktig og skånsomt, og at du kan ha glede av favorittmøbelet ditt i lang tid.

Utvalg av produkter og design av høyeste kvalitet

Når det gjelder hjemmetekstiler som tepper, avhenger alt av materialet. Langvarige og robuste tepper holder seg like vakre som de var den første dagen, selv i rom med mye trafikk, og med godt vedlikehold. Bomull har en ekstra lydisolerende effekt. Ny ull føles spesielt behagelig under føttene. Silke er et ekstremt edelt materiale til teppeproduksjon. Hvis du liker detaljerte dekorasjoner, er et persisk teppe det rette valget. 

Gabbeh tepper egner seg best til en mer diskret boligstil. Mønstrene er redusert til det vesentlige og fremstår som rolige og naturlige. Bestill teppet ditt i hvitt eller andre attraktive farger på nettet nå og få det levert hjem til deg. Du får et optimalt forhold mellom pris og ytelse. Takket være vår egen produksjon kan vi garantere den beste kvaliteten til rimelige priser.

Kjøp og finansier hvite tepper på avbetaling

Oppdag vårt store utvalg av hvite tepper her i butikken. Du finner modeller for innendørs og utendørs bruk samt tepper og løpere i runde, kvadratiske og rektangulære former. Du finner både monokrome modeller og modeller med elegante mønstre. Du kan også stole på disse teppene fra vårt sortiment og finansiere din ønskede modell fleksibelt med opptil 48 månedlige avdrag. Dra nytte av førsteklasses kvalitet, lave priser og enkel retur.

Vanlige spørsmål om hvite tepper

Hva gjør et hvitt teppe med et rom?

Det lyser opp et rom og får det til å virke større og mer romslig. Det tilfører et snev av eleganse og raffinement, samtidig som det skaper en nøytral base for ulike fargevalg og innredningsstiler.

Hvilke tepper skjuler flekker best i hvitt?

Hvite ulltepper har en tendens til å skjule flekker godt, siden ullfibrene naturlig avviser væsker og er lette å rengjøre. Dessuten kan tepper med en blanding av farger eller mønstre bidra til å kamuflere eventuelle flekker.

Er det en god idé å kjøpe et hvitt teppe?

Et hvitt teppe kan være en god idé hvis du ønsker å skape et rent, friskt og moderne uttrykk i rommet ditt. Sørg bare for å velge et teppe som er av høy kvalitet, lett å rengjøre og som passer godt inn i din eksisterende livsstil og innredning.

$(window).on('load',function () { const $btnReadMore = $('.description-section .read-more'); const $categoryDescription = $('.description-section'); $btnReadMore.on('click', function() { $categoryDescription.toggleClass('read-mode'); if ($categoryDescription.hasClass('read-mode')) { $btnReadMore.text("Skjul"); } else { $btnReadMore.text("Vis mer..."); } }); });