Grå Tepper

Grå tepper - Elegancia y Sofisticación para tus Espacios. Elige tu Grå teppe Ideal. ????️

Filter

Pris

-

Form

Kvadratisk

Løper

Rektangulær

Rund

Særskilt form

Storleik

60 x 40 cm Rektangel & mindre

90 x 60 cm Rektangel

120 x 80 cm Rektangel

140 x 70 cm Rektangel

150 x 100 cm Rektangel

180 x 120 cm Rektangel

200 x 150 cm Rektangel

240 x 170 cm Rektangel

250 x 200 cm Rektangel

300 x 200 cm Rektangel

300 x 250 cm Rektangel

350 x 250 cm Rektangel

400 x 300 cm Rektangel

450 x 350 cm Rektangel

550 x 350 cm Rektangel

Lengde opp til 200 cm Løper

Lengde 201 - 300 cm Løper

Lengde 301 - 400 cm Løper

Lengde over 400 cm Løper

80 cm Ø Rund & mindre

100 cm Ø Rund

150 cm Ø Rund

200 cm Ø Rund

250 cm Ø Rund

80 cm Kvadrat & mindre

100 cm Kvadrat

200 cm Kvadrat

Spesialform

Hovudfarge

Hvitt / Beige / Naturtoner
Hvitt / Beige / Naturtoner
Blåtoner
Blåtoner
Brune toner
Brune toner
Svart / Sølv / Gråtoner
Svart / Sølv / Gråtoner
Grønntoner
Grønntoner
Gule / Gulltoner
Gule / Gulltoner
Rosa / Lillatoner
Rosa / Lillatoner
Multi
Multi
Røde / Rust / Oransje toner
Røde / Rust / Oransje toner

Lengd/cm

-

Breidde/cm

-

Motiv

Abstrakt

Barne motiv

Blomstermønster

Border

Ensfarget

Felt

Figurativt

Geometrisk

Gjennomgående mønster

Medaljong

Minimal

Nomadisk

Patchwork

Sikk-sakk

Striper

Materiale

Akryl

Naturfiber

Polyester

Polypropylen

Ren ull

Sisal/Jute

Syntetisk fiber

Viskose

Bearbeiding

Håndknyttet

Håndtuftet

Håndvevd

Vevd

Opphav

India

Iran/Persia

Kina

Tyrkia

Knutar/m²

ca. 1440000 - 2250000, sjelden fint laget

ca. 1440000, sjelden fint laget

ca. 160000 - 202500, fint laget

ca. 160000, fint laget

ca. 40.000 - 90000, middels fint laget

ca. 562500, meget fint laget

ca. 90000, middels fint laget

512 Tepper
document.querySelectorAll('article.product').forEach(function(product) { const variations = product.querySelectorAll('.variation-item'); const productImages = product.querySelectorAll('.product-list-item'); if(variations.length > 0) { variations.forEach(function(variation) { variation.addEventListener('click', function() { variations.forEach(function(image) { if(image.dataset.id === variation.dataset.id) { image.classList.add('active'); } else { image.classList.remove('active'); } }); productImages.forEach(function(image) { if(image.dataset.id === variation.dataset.id) { image.classList.add('active'); } else { image.classList.remove('active'); } }); }); }); } });

Eleganse og Komfort med Grå Tepper

Vil du dekorere stuen og spisestuen din med elegante tepper? Da er et stueteppe i grått alltid et godt valg. Det blander seg harmonisk inn i rommets design og passer med sitt nøytrale fargeskjema til mange forskjellige dekorstiler.

I vår butikk har du tilgang til et stort utvalg av moderne og kvalitetsrike tepper i grått. Alle modellene tilbyr materialer og håndverk av høy kvalitet. De kombinerer stilig design med robusthet, holdbarhet og enkel vedlikehold. Her finner du mer informasjon om disse teppene fra vårt sortiment.

Hvorfor Velge Grå Tepper?

Det er mange gode grunner til å velge dette teppet.

Disse teppene er svært populære på grunn av deres allsidighet og eleganse. De kombinerer modernitet og tidløshet, noe som gjør dem til et ideelt valg for forskjellige interiørstiler. En av hovedfordelene er evnen til å blande seg harmonisk inn i nesten hvilken som helst romfarge og design.

En annen grunn til deres popularitet er deres praktiske natur. De skjuler støv og lette flekker bedre enn lysere farger, noe som gjør dem spesielt enkle å ta vare på. I tillegg kan de skape en rolig og balansert atmosfære i rommet, noe som gjør dem ideelle for soverom, stuer eller studierom.

Grått er også en farge som kan utstråle både varme og kjølighet, avhengig av hvilken nyanse som velges. En mørkere nyanse av grått kan formidle en følelse av kos, mens en lettere nyanse av grått kan visuelt forstørre rommet og gi det en luftig letthet.

Grå Tepper av Utmerket Kvalitet

Våre tepper i grått er tidløst elegante og kan kombineres med alle dekorative elementer og farger i hjemmet ditt. Enten det er i stuen, soverommet, spisestuen eller entréen, vil dette teppet stilig fremheve ethvert interiør.

Det er på ingen måte monotont, ettersom våre tepper kommer i forskjellige nyanser, mønstre og kvaliteter. De kommer også i forskjellige materialer - fra ulltepper til fluffy pels tepper. Hva med et enkelt, ensfarget høy haug teppe i mørk grå som et sengeteppe eller et overdådig designer teppe i lys grå for å sette et statement i stuen din?

Vi har moderne teppe design samt klassiske orientalske tepper og nye tolkninger. Alle vil finne det rette teppet i vår butikk!

Kombinasjonsalternativer med Tepper i Grått og Antrasitt

Et teppe i grått eller antrasitt tillater et bredt spekter av mulige kombinasjoner. Shaggy og tette ulltepper gir myk komfort under føttene og gir stuen en innbydende og koselig sjarm. Det finnes løpere i mange forskjellige størrelser for gangen. Robuste modeller laget av sisal for utendørs bruk er også tilgjengelige.

Dette teppet formidler en elegant og subtil look overalt. De kvalitetsrike modellene forblir fargeekte i lang tid, er smussavvisende på grunn av egenskapene deres og er enkle å ta vare på. Vi har disse teppene i mange forskjellige former og størrelser. Du kan utstyre rom med runde, kvadratiske eller rektangulære tepper.

Tips for å Velge det Perfekte Grå Teppet

Romstørrelse:

Mål rommet og vurder trafikkmønstre før du velger teppestørrelse og form. Større rom kan rettferdiggjøre et større teppe for å forankre rommet, mens mindre områder kan dra nytte av et koselig, kompakt design.

Velg Størrelse og Form:

Rektangulære tepper kan skape gangveier, mens sirkulære eller ovale former legger til visuell interesse. Sørg for at teppestørrelsen tillater møbel plassering med alle ben hvilende på teppet.

Mønster og Design:

Solide tepper gir et nøytralt lerret, mens mønstre som geometriske utskrifter eller falmede vintage stiler kan injisere personlighet i rommet.

Vær Oppmerksom På Vedlikeholdsaspekter:

Vurder fottrafikk og vedlikeholdsbehov. Lavt haug eller flate vevde tepper er enklere å rengjøre på steder med høy trafikk, mens tykke tepper krever regelmessig støvsuging.

Vedlikehold av grå tepper

Støvsug jevnlig teppet for å forhindre at skitt og rusk setter seg dypt inn i fibrene, noe som potensielt kan forårsake tidlig slitasje og misfarging.

Takle søl umiddelbart ved å duppe (aldri gni) med en ren, absorberende klut. Dette vil forhindre at flekker setter seg og skader teppets fibre.

Avhengig av teppets materiale, bør du vurdere profesjonell dyprensing årlig for å fjerne oppsamlet smuss og gjenopplive dets luksuriøse utseende.

Roter teppet ditt jevnlig for å sikre jevn slitasje, og forhindre permanente trafikkmønstre fra å danne seg på steder med mye bruk.

Kjøp grå tepper på nettet

Vi har et bredt utvalg av tepper som løpere, broer, stuer tepper og barneromstepper. Alle modellene er holdbare og slitesterke. De tåler belastning og er lette å rengjøre. Du kan også finne spesielle modeller for gangen, inngangen, balkongen, terrassen eller vinterhagen i vår butikk.

Hvis du ønsker å berike hjemmet ditt med dette teppet, har du kommet til rett sted. Bla gjennom og kjøp dette teppet i vår nettbutikk, du vil finne et stort utvalg av tepper av uovertruffen kvalitet. Våre Morgenland-tepper i grått møter de høyeste standardene og er tilgjengelige til attraktive priser!

Ofte stilte spørsmål om grå tepper

Hva passer sammen med grå tepper?

Disse teppene er allsidige og kan enkelt matche forskjellige farger og dekorasjonsstiler. De passer godt sammen med nøytrale farger som hvit, svart og beige, samt dristigere farger som marineblå, sennepsgul eller knallrosa.

Er grå tepper egnet for kjæledyr?

De er et utmerket valg for dyreeiere, da de hjelper til med å skjule dyrehår og flekker. Velg en mørkere nyanse av grå for å minimere synligheten av skitt. I tillegg bør du velge et teppe av materiale som er holdbart og lett å rengjøre, for eksempel flekkbestandig polyester eller nylon.

Hvorfor er grå tepper populære?

De har blitt populære på grunn av sitt moderne, tidløse utseende. De tilbyr en nøytral bakgrunn som enkelt kan integreres i forskjellige dekorasjonsstiler, fra klassisk til moderne. Grått er også synonymt med sofistikasjon og kan gi rommet en atmosfære som er både komfortabel og elegant.

Hva er de beste fargene på grå tepper?

Når du velger dette teppet, bør du vurdere nyansene i fargen. Varme tepper har nyanser av brun eller beige, mens kalde har nyanser av blå eller grønt. Den beste teppefargen for ditt rom vil avhenge av fargeskjemaet og stilen du leter etter.

Viser grå tepper dyrehår og flekker?

Mens ingen teppe er immune mot dyrehår og flekker, kan dette teppet kamuflere dem bedre enn lysere farger. Regelmessig støvsuging og flekkfjerning kan bidra til å holde teppet ditt friskt og rent. For mer sta flekker, bør du vurdere å bruke et teppe rensemiddel spesielt designet for dyresøl.

$(window).on('load',function () { const $btnReadMore = $('.description-section .read-more'); const $categoryDescription = $('.description-section'); $btnReadMore.on('click', function() { $categoryDescription.toggleClass('read-mode'); if ($categoryDescription.hasClass('read-mode')) { $btnReadMore.text("Skjul"); } else { $btnReadMore.text("Vis mer..."); } }); });