Tepper for Dine Forretningsbehov

Fra Bedrift til Bedrift – Tepper som Imponerer Enhver Forretningskunde

Fra Bedrift til Bedrift – Tepper som Imponerer Enhver Forretningskunde

Innredningen og utstyret til en kommersiell innendørs plass er representativt for bedriften og fungerer også som ekstern reklame. Enten det er møterommet til et stort selskap, hotelllobbyen eller interiøret til en skobutikk, blir alltid kundens forventninger oppfylt med et teppe av svært høy kvalitet, levende farger og langvarig levetid.

Vi Møter Dine Krav

Eksklusive Rabatter

Direkte Konsultasjon

Tilpasset Teppe

Produsentgaranti

Fordeler for Din Bedrift

MORGENLAND TEPPICHE tilbyr spesielle rabatter til sine bedriftskunder, som kan forhandles gjennom telefonkonsultasjon. Våre spesielle vilkår gjelder for alle større private kunder, interiørarkitekter, hoteller, bedrifter og spesialbutikker, som vi gjerne besøker og gir råd på stedet. Kvalitet er avgjørende for tepper i næringslivet, da de må imponere ved hver anledning. Vi tilbyr deg muligheten til å ha din egen bedriftslogo på teppet eller til og med en individuelt utformet veggteppe.

Tepper for Næringslivet, et Eksempel på Høykvalitetsmaterialer

Akkurat som gulvet til en kommersiell bedrift må oppfylle ulike krav sammenlignet med privatkunder, gjelder det samme for tepper. Gulvbelegg klassifiseres etter bruksklasser og slitasjeklasser for å forhåndsdefinere overflate- og materialeegenskaper for kommersiell, privat og industriell bruk. Produsentenes garantier tas også i betraktning, da de fremmer holdbarheten til produktene deres. Lignende forventninger stilles til kommersielle tepper, men med ulike kvalitetskriterier som grunnlag.

Valgets Dilemma, Riktig Teppe for Næringslivet

MORGENLAND TEPPICHE kan gi deg en kostnadsestimat for et individuelt utformet teppe ved å beregne kostnadene. For å gjøre dette er det nødvendig å nøye undersøke typen teppe. Enten det er en hel korridor, et rom eller et kontor, har du valget mellom ulike teppeprodukter: tilpassede tepper, ruller eller teppefliser. Mens ruller og teppefliser passer for installasjon i korridorer eller store kontorområder, brukes tilpassede tepper for sittegrupper eller som et fokuspunkt i rommet.

Teppets Fiber, Form og Farge: Kvalitet som Gjør Forskjellen

Førsteinntrykket overbeviser. Med utmerkede teppefibre kan nesten ethvert mønster og fargeskjema oppnås. Design er i sentrum når interiøret må samhandle harmonisk. Derfor bør teppet passe til sofaen i venterommet, butikkinteriøret eller andre kommersielle innredningselementer. MORGENLAND TEPPICHE er glade for å gi råd om dette og kan tilpasse teppet ditt individuelt. Dette inkluderer muligheten til å integrere bedriftslogoen din.

Teppets Bakside, en Grunnleggende Kvalitetsfunksjon for Forretningsmattene

Høykvalitets tepper etterlater et varig inntrykk ikke bare visuelt, men også når det gjelder komfort for forretningskunder. I tillegg til høy gangkomfort bør forretningsmattene ha riktig kvalitetsstempel som grundig gransker materialegenskapene når det gjelder slitestyrke, motstand mot tråkk og brannsikkerhet. Det er også svært fordelaktig å bruke varme- og lydisolerende tepper i områder med høy trafikk. Redusert støynivå reduserer gradvis akustisk stress, noe som også er til fordel for de ansatte. Teppets bakside spiller en viktig rolle og kan være laget av filt, latex eller en tekstil bakside når det gjelder rulltepper. Disse materialene fullfører teppets materielle kvalitet og sikrer at det alltid er komfortabelt og skånsomt for leddene. Individuelt tilpassede tepper, for eksempel i en resepsjonshall, bør også ha visst glidemotstand. Enkeltvarer bør derfor undersøkes og vurderes separat. Vi hos MORGENLAND TEPPICHE er den rette samarbeidspartneren for dette.

Valget Reduseres Alltid til Naturlige og Kunstige Fibrer.

Særlig innen næringslivet avhenger produktets kvalitet av den gjennomsnittlige lengden på fibrene og deres renhet. Enten det er vevd, tuftet eller industrielt produsert teppe, bør nivået av holdbarhet alltid være høyeste prioritet for forretningsmattene. I næringslivet brukes vanligvis bomull som naturlig fiber, eller så velges en kunstfiber som polyamid eller polyester. Mens bomull er svært robust, elastisk og motstandsdyktig mot varme, utmerker kunstfiber seg spesielt med flekkresistens, høy fuktighetsmotstand og enkel vedlikehold. Uansett hvilket materiale du velger, vil vi sammen finne det perfekte teppet som passer til bedriftens stil og karakter og imponerer enhver k

Fann Du Ikke Det Du Lekte Etter?