Barnas Tepper

Barnetepper - Farger og Fantasi for Ditt Barns Rom. Velg Ditt Barneteppe i Vår Kolleksjon. ????

124 Tepper

document.querySelectorAll("article.product").forEach(function(t){let e=t.querySelectorAll(".variation-item"),a=t.querySelectorAll(".product-list-item");e.length>0&&e.forEach(function(t){t.addEventListener("click",function(){e.forEach(function(e){e.dataset.id===t.dataset.id?e.classList.add("active"):e.classList.remove("active")}),a.forEach(function(e){e.dataset.id===t.dataset.id?e.classList.add("active"):e.classList.remove("active")})})})});

Alle foreldre vil ha et koselig rom for barnet deres å slappe av i. For at et rom skal oppfylle disse ønskene må det imidlertid ikke mangle et passende barneteppe.

Så barnet ditt er i krabbende alder, begynner trangen til å bevege seg. Spesielt yngre barn tilbringer mesteparten av tiden på gulvet. Desto viktigere er det å ha et teppe på barnerommet som oppfyller alle krav. Barnetepper til jenter og gutter og spesielt teppet til babyrommet skal være koselig og luftig, invitere til å føle seg vel, trylle frem en koselig atmosfære og være mest mulig spillbar. I tillegg er høy grad av robusthet i materialene viktig og evnen til å holde barnet ditt varmt og gi det beskyttelse mot det harde underlaget. Variasjonen av modeller tilbyr det riktige produktet for enhver smak, fra små barn til ungdomsårene.

Materialer i barnetepper til barnerom

Med barn som bruker så mye mer tid på favoritt-teppet sitt enn en voksen, er materialene som produktet er laget av spesielt viktige. Her er det et bredt spekter, avhengig av hva du fokuserer på ved kjøp. Syntetiske materialer sørger for at betydelig mindre skitt samles opp helt. Dette kan være nyttig, spesielt hvis barnet ditt er yngre og mindre forsiktig med søl eller søl. Naturmaterialer gir derimot en spesielt behagelig følelse på huden og varmer veldig godt, for eksempel på et steingulv. Mange barnerom tepper(samt tepper til tenåringsrommet og tepper til babyrommet) er også utstyrt med belegg på baksiden slik at teppet alltid holder seg på plass.

Rengjøringstips Barnetepper til barnerom 

 • Regelmessig støvsuging fjerner grovt smuss og beskytter teppefibrene.              
   
 • Flekker bør tørkes forsiktig med en fuktig klut når de vises.               
   
 • Tørkede flekker kan også behandles med gallesåpe og en fargeløs klut.              
   
 • Ulltepper bør ikke vaskes med store mengder vann da dette kan føre til floker. Overdreven friksjon kan også forårsake dette.              
   
 • Individuelle tråder bør klippes forsiktig av med saks hvis de er løse. Hvis du trekker dem ut, kan knuten ryke.5. Siden nye tepper vanligvis selges sammenrullet, bør de legges ut en gang på baksiden slik at det ikke blir bølger i teppet.  


 

$(window).on('load',function () { const $btnReadMore = $('.description-section .read-more'); const $categoryDescription = $('.description-section'); $btnReadMore.on('click', function() { $categoryDescription.toggleClass('read-mode'); if ($categoryDescription.hasClass('read-mode')) { $btnReadMore.text("Skjul"); } else { $btnReadMore.text("Vis mer..."); } }); });