Oransje Tepper

Oransje tepper - Energía y Vitalidad para tus Suelos. Explora la Variedad de Oransje tepper. ????

Filter

Pris

-

Form

Løper

Oval

Rektangulær

Rund

Storleik

60 x 40 cm Rektangel & mindre

90 x 60 cm Rektangel

120 x 80 cm Rektangel

140 x 70 cm Rektangel

150 x 100 cm Rektangel

180 x 120 cm Rektangel

200 x 150 cm Rektangel

240 x 170 cm Rektangel

250 x 200 cm Rektangel

300 x 200 cm Rektangel

300 x 250 cm Rektangel

350 x 250 cm Rektangel

400 x 300 cm Rektangel

450 x 350 cm Rektangel

Lengde opp til 200 cm Løper

Lengde 201 - 300 cm Løper

80 cm Ø Rund & mindre

100 cm Ø Rund

150 cm Ø Rund

200 cm Ø Rund

240 x 170 cm Oval

Hovudfarge

Rosa / Lillatoner
Rosa / Lillatoner
Multi
Multi
Røde / Rust / Oransje toner
Røde / Rust / Oransje toner

Lengd/cm

-

Breidde/cm

-

Motiv

Abstrakt

Barne motiv

Ensfarget

Felt

Medaljong

Minimal

Nomadisk

Sikk-sakk

Materiale

Naturfiber

Polypropylen

Ren ull

Syntetisk fiber

Bearbeiding

Håndknyttet

Håndtuftet

Håndvevd

Vevd

Opphav

India

Tyrkia

Knutar/m²

ca. 160000, fint laget

ca. 90000 - 122500, middels fint laget

ca. 90000, middels fint laget

82 Tepper
document.querySelectorAll('article.product').forEach(function(product) { const variations = product.querySelectorAll('.variation-item'); const productImages = product.querySelectorAll('.product-list-item'); if(variations.length > 0) { variations.forEach(function(variation) { variation.addEventListener('click', function() { variations.forEach(function(image) { if(image.dataset.id === variation.dataset.id) { image.classList.add('active'); } else { image.classList.remove('active'); } }); productImages.forEach(function(image) { if(image.dataset.id === variation.dataset.id) { image.classList.add('active'); } else { image.classList.remove('active'); } }); }); }); } });

Oransje Tepper

For syttitallets motefarge, for andre full av positiv energi - det er oransje! Som teppefarge gir fargen på gult og rødt deg enda flere tolkningsmuligheter: Klassisk dempet med brune og gule toner, i utvasket vintage-sjarm eller tradisjonelt vevd inn i kelim, oransje kommer i mange varianter og blir et subtilt tilbehør eller et sterkt blikkfang, det skaper god stemning. Som et kostbart orientalsk, voluminøst Nepal-teppe, robust Bidjar-teppe eller et enkelt oransje teppe kompletterer fargen interiøret ditt.

Sett et visuelt høydepunkt i stuen - med et oransje teppe

Disse teppene er et skikkelig blikkfang i enhver stue. Fargen er dristig og lys, men skaper likevel et subtilt og stilig visuelt inntrykk. Hos oss finner du et bredt utvalg av disse teppene fra ledende merkevareprodusenter. Alle modellene er av høy material- og produksjonskvalitet. I daglig bruk er de robuste, slitesterke og enkle å ta vare på. Mønstre og fargekombinasjoner sørger for en elegant og variert design. I det følgende får du vite mer om egenskapene og fordelene ved dette teppet fra vår butikk.

Varmt og muntert: Et oransje teppe

Dette teppet skaper en middelhavsfølelse i stuen din. De runde, kvadratiske eller rektangulære teppene egner seg til stue og spisestue, men også til soverom, barnerom og kontor. Det finnes modeller i mange fargenyanser, fra lys oransje til terrakottatoner og brune nyanser. Disse teppene kan kombineres med både klassiske og moderne interiørstiler. I vårt sortiment finner du vintage-tepper, orientalske tepper og løpere.

Du kan gjøre stuen din komfortabel med lange eller korte tepper, eller du kan velge et praktisk teppe av jute, sisal eller syntetiske fibre til utendørs bruk. Utendørstepper er vind- og værbestandige og holder fargen lenge. På denne måten kan hagen, balkongen og terrassen innredes komfortabelt. Innendørs overbeviser oransjefargede tepper med lettstelt stoff og behagelig gangkomfort. Det spesielle med dem er imidlertid den varme og muntre fargen.

Strålende atmosfære: Oransje tepper i interiøret

Modernismen var forelsket i oransje. Etter Bauhaus' grunnfarger, som hadde en stilistisk effekt på veving og tekstilkunst, ble oransje en farge som kunne kombineres dekorativt med ulike teksturer over et stort område. Historisk sett fantes det også forbilder for dette: Gabbeh-tepper i oransje kjennetegnes av sine klare, lett gjenkjennelige former som passer perfekt til det moderne mønsteret.

Med et klassisk Gabbeh-teppe kan du tilføre noe historisk til ditt moderne interiør og dermed utvide rommet for design. Hvis du liker det mer billedlig, kan du finne Gabbeh-tepper i oransje med stiliserte plante- og dyremotiver. På grunn av sitt vennlige utseende egner de seg også som tepper til barnerommet i oransje. Kosefaktoren bestemmer tykkelsen, som kan nå opp til 2,5 centimeter.

Når eventyrene fra 1001 natt blir til virkelighet...

Ull og silke i orientalske tepper ble tidligere farget med rent naturlige stoffer. Den dag i dag er sammensetningen av farger en kunst. Disse teppene er noe helt spesielt i sitt slag, de utstråler ikke bare livsglede, men bærer også på hemmelighetene til en kultur som er flere tusen år gammel. Oransje ble fremstilt av krapp og henna, av safran og fargepensel, og sto for fromhet og ydmykhet.

Det unike ved hvert håndknyttede teppe gjenspeiles også i fargene. Grovknyttede Gabbeh-tepper har et annet utseende enn flatvevde kelimtepper eller verdifulle persiske tepper. Du kan finne oransje i begge mønstrene, i medaljonger og utsmykkede krabbemønstre. Hvert teppe forteller sin egen historie. Og du kan lytte til henne på rommet ditt.

Dekorer hvert rom med stil med et oransje teppe

Med dette moderne teppet av høy kvalitet kan du stilfullt innrede oppholdsrom av alle typer og størrelser. I stuen, spisestuen, soverommet, barnerommet, kontoret eller vinterhagen setter teppene en ekstraordinær fargeaksent. De høye teppene skaper et komfortabelt og koselig bomiljø. 

De passer perfekt til lysebrunt laminat eller parkett. Korthårede tepper i oransje er robuste og enkle å ta vare på. Stilmessig passer de godt til tremøbler og tregulv. Med en oransje løper kan du lyse opp mørke korridorer og trappeoppganger og gi dem et visuelt løft. Du kan også stole på de oransje teppene fra butikken vår og dra nytte av høyeste kvalitet, attraktive priser og enkel retur.

Tenk positivt, skap kontraster, velg oransje

Ønsker du å gi rommet ditt en positiv atmosfære? Vil du at et mørkt rom skal se lysere ut? Er du på utkikk etter et teppe til arbeidsrommet? Oransje aktiverer og stimulerer uten å være prangende. Spesielt når det gjelder vevde tepper, finner du fargen i forskjellige nyanser, slik at du kan bestemme graden av lysstyrke.

Du kan bevisst sette aksenter med et teppe i oransje eller designe atmosfæren tone i tone. Med et Kelim Fars-teppe har du en flatvevd variant som også kan brukes bærekraftig i livlige rom. Et kostbart silketeppe i det oransje spekteret er ideelt for representative rom som har en koselig atmosfære med malerier og skulpturer. De er også tilgjengelige i forskjellige former, fra firkantede til runde. 

Farge i rommet med oransje tepper

Oransje er intens og har en vennlig og energigivende effekt på alle. Du finner oransje toner som delikate aprikoser og sterkt skinnende. Vi har karri og konjakk i tradisjonelle tepper, men også som vintage-tepper. I Nepal har oransje og dermed disse teppene en annen betydning som går utover det estetiske. Fargen regnes som hellig i buddhismen, den står for den høyeste opplysning. 

Nepalesiske tepper gir deg flotte oransje varianter som en tett haug. På denne måten sikrer du meditativ ro i rommet og kan tilføre en åndelig dimensjon til interiøret. Men du kan også bare nyte det vakre fargespillet og derfor kjøpe et Nepal-teppe eller et kilimteppe i oransje. 

Oransje tepper i et stort utvalg

I butikken vår kan du velge mellom et bredt utvalg av disse teppene til innendørs og utendørs bruk. Vi har både ensfargede tepper og modeller med komplekse fargekombinasjoner og mønstre. Teppene av naturlige og syntetiske fibre gir et dekorativt inntrykk og ser glade og elegante ut. Teppene gir hvert rom et edelt preg og gjør det innbydende og koselig.

Hvorfor Morgenland for oransje tepper?

Morgenland har vært en ledende leverandør av tepper av høy kvalitet i mange år. Vi tilbyr et bredt utvalg av tepper i ulike stiler, materialer og størrelser som passer til enhver innredning.

Her er bare noen av grunnene til at du bør velge oss for dette teppet:

Kvalitet: Våre tepper er laget av de beste materialene og det beste håndverket, så du kan være sikker på at de vil vare i mange år fremover.

Stort utvalg: Vi tilbyr et bredt utvalg av dette teppet i en rekke ulike stiler, slik at du kan finne det perfekte teppet for ditt hjem.

Rimelig pris: Vi tilbyr teppene våre til konkurransedyktige priser, slik at du kan få det høykvalitetsteppet du ønsker deg uten å ruinere deg.

Vanlige spørsmål om oransje tepper

Hvilke farger passer til et oransje teppe?

Disse teppene kan kombineres med ulike farger for å skape visuelt tiltalende kombinasjoner. Jordfarger som brunt og grønt utfyller varmen i oransje, mens kontrastfarger som blått og lilla kan gi et dynamisk og moderne preg. Nøytrale farger som beige og grått fungerer også godt, og gjør at teppet skiller seg ut som et fokuspunkt i rommet.

Hvilke materialer brukes vanligvis i oransje tepper?

Disse teppene er laget av en rekke ulike materialer. Vanlige alternativer er ull, som er kjent for sin slitestyrke og mykhet, syntetiske fibre som polyester og nylon, som er flekkbestandige og enkle å vedlikeholde, og naturfibre som jute eller sisal, som gir et strukturert og miljøvennlig valg. Materialvalget avhenger av faktorer som ønsket tekstur, budsjett og vedlikeholdspreferanser.

Finnes det miljøvennlige alternativer for oransje tepper?

Ja, det finnes flere miljøvennlige alternativer for denne typen tepper. Se etter tepper laget av bærekraftige materialer som resirkulert ull eller økologisk bomull. Du kan også finne tepper som er sertifisert av organisasjoner som GoodWeave, som sikrer at de er laget uten barnearbeid.

Passer oransje tepper til både moderne og tradisjonell innredning?

Ja, de kan brukes i både moderne og tradisjonell innredning. For et moderne uttrykk bør du velge et teppe med et enkelt, geometrisk mønster. Ønsker du et tradisjonelt uttrykk, velger du et teppe med et mer utsmykket mønster.

$(window).on('load',function () { const $btnReadMore = $('.description-section .read-more'); const $categoryDescription = $('.description-section'); $btnReadMore.on('click', function() { $categoryDescription.toggleClass('read-mode'); if ($categoryDescription.hasClass('read-mode')) { $btnReadMore.text("Skjul"); } else { $btnReadMore.text("Vis mer..."); } }); });