Fordeler og Garanti

Dine Fordeler

Dine Fordeler

MORGENLAND® ser seg selv som en global handelsrepresentant for høykvalitets tepper som eksklusivt appellerer til enhver atmosfære. Her møter merkekvalitet håndknyttede tepper som om de kom ut fra et eventyr fra Tusen og én natt. Den gamle, landsspesifikke vevekunsten fra europeisk produksjon kan derfor allerede kulturelt og utviklingsmessig skilles fra flatvev fra orientalske tepper. Persiske tepper er en del av verdensarven og oppnår jevnlige prisøkninger som samlerobjekter. Den dyreste teppen i verden til dags dato var en antikk persisk teppe kalt "Clark Sichelblatt" fra det 17. århundre, som ble solgt for imponerende 34 millioner euro. Den mest kjente tyske teppen er også fra samme tidsperiode, nemlig "Kerman Vasenteppich". Her vises allerede de tradisjonelle forskjellene i mønstrene til forskjellige vevde tekstiler, som ligner malerier innenfor billedkunst og reflekterer ulike epoker og stilarter. Enten det er Aladdins flygende teppe fra Aladdins vidunderlampe, det gylne skinn eller Penelope, som nøye utfører sin vevekunst, er teppet alltid i sentrum av våre liv.

Anmeldelser for Morgenland Tepper

Superrask levering og virkelig vakker teppe. Tusen takk! Vi kommer til å bestille her igjen!

Eike Hemp

Eike Hemp

5 Star

Jeg vil anbefale dette teppet, kvaliteten er flott. Leveringen gikk også bra. Jeg er fornøyd :)

Jens Schiffer

Jens Schiffer

5 Star

Alt var veldig bra! Teppet ble levert veldig raskt, og det er absolutt i tråd med mine forventninger med tanke på den rimelige prisen!

Holger Duis

Holger Duis

5 Star

MORGENLAND® Garantier

Vi hos Morgenland Tepper ønsker at du skal ha en enkel, trygg og avslappet online shoppingopplevelse. Derfor tilbyr vi deg flere betalingsalternativer samt gratis levering innenfor Tyskland.

MORGENLAND® Garantier
Enkel og Ukompisert

Enkel og Ukompisert

Vår salgstjeneste for deg på ett øyekast Kvalitet taler for seg selv, og derfor samarbeider MORGENLAND® utelukkende med anerkjente teppeforhandlere. Hos oss får du det nøye utvalgte utvalget som vi forplikter oss til. I vår utstillingshall kan du når som helst se nærmere på teppene og få gratis og uforpliktende faglig rådgivning fra våre eksperter. Det riktige teppevalget understreker alltid personlig smak og innredningsstil. Videre tilbyr vi våre kunder en gratis komplett rengjøring av teppet etter et bestemt tidsintervall. Høykvalitetsprodukter bør håndteres på en kvalitetsfull og ukomplisert måte, og derfor er ingenting for dyrt for våre lojale kunder. Vi vil gjerne gi deg råd i en personlig samtale, som du når som helst kan ta opp skriftlig eller telefonisk med oss. Våre fageksperter ser frem til en samtale med deg.

Direkte Kjøp Fra Selgeren

Også for deg, våre kunder, ønsker Morgenland-firmaet å formidle fascinasjonen av høykvalitets teppevarer. I tillegg til et enormt utvalg av kulturhistoriske tidsvitner fra Orientens vidder, har du tilgang til et utvalg tepper og mønstre som spenner fra moderne ulltepper til nomadiske vevde tepper og fascinerende unike stykker. Dette begynner allerede med valget av høykvalitets materialer som grunnleggende skiller naturlige materialer fra kunstfibre. Med nødvendig kvalitetsarbeid blir høykvalitetsmaterialer som sisal, hamp, bomull, jute eller naturlig hår behandlet til et nett og strikk som ikke står tilbake for et veggmaleri. Tidligere ble veggtepper brukt til slike dekorative formål. Erfaringsmessig gir imidlertid veveteknikken det mest kreative arbeidet. Uansett om det er maskinlaget, håndknyttet eller vevd, er tettheten av knuter per kvadratmeter spesielt viktig for håndlagde varer. Denne såkalte La-verdien er lavere jo finere og tettere vevet er. Dette igjen indikerer kvaliteten på det håndlagde teppet. Ved direkte kjøp fra forhandleren

Direkte Kjøp Fra Selgeren

Fann Du Ikke Det Du Lekte Etter?