Filter

Pris

-

Form

Løper

Rund

Storleik

Lengde opp til 200 cm Løper

Lengde 201 - 300 cm Løper

Lengde 301 - 400 cm Løper

200 cm Ø Rund

Hovudfarge

Hvitt / Beige / Naturtoner
Hvitt / Beige / Naturtoner
Blåtoner
Blåtoner
Brune toner
Brune toner
Svart / Sølv / Gråtoner
Svart / Sølv / Gråtoner
Grønntoner
Grønntoner
Gule / Gulltoner
Gule / Gulltoner
Rosa / Lillatoner
Rosa / Lillatoner
Multi
Multi
Røde / Rust / Oransje toner
Røde / Rust / Oransje toner

Lengd/cm

-

Breidde/cm

-

Motiv

Abstrakt

Blomstermønster

Border

Ensfarget

Felt

Figurativt

Geometrisk

Gjennomgående mønster

Medaljong

Minimal

Nomadisk

Patchwork

Sikk-sakk

Sterkt mønstret

Striper

Materiale

Akryl

Bomull

Korkull

Naturfiber

Polyester

Polypropylen

Ren ull

Syntetisk fiber

Viskose

Bearbeiding

Håndknyttet

Håndtuftet

Håndvevd

Vevd

Opphav

Afghanistan

India

Iran/Persia

Pakistan

Tyrkia

Knutar/m²

ca. 122500, middels fint laget

ca. 1440000 - 2250000, sjelden fint laget

ca. 1440000, sjelden fint laget

ca. 160000 - 202500, fint laget

ca. 160000, fint laget

ca. 202500 - 250000, fint laget

ca. 250000 - 360000, fint laget

ca. 250000, fint laget

ca. 302500 - 360000, fint laget

ca. 40.000 - 90000, middels fint laget

ca. 40000, veldig grovt laget

ca. 562500 - 640000, veldig fint laget

535 Tepper
document.querySelectorAll('article.product').forEach(function(product) { const variations = product.querySelectorAll('.variation-item'); const productImages = product.querySelectorAll('.product-list-item'); if(variations.length > 0) { variations.forEach(function(variation) { variation.addEventListener('click', function() { variations.forEach(function(image) { if(image.dataset.id === variation.dataset.id) { image.classList.add('active'); } else { image.classList.remove('active'); } }); productImages.forEach(function(image) { if(image.dataset.id === variation.dataset.id) { image.classList.add('active'); } else { image.classList.remove('active'); } }); }); }); } });

Teppe løpere fra Morgenland

Teppeløpere fyller mange funksjoner i stuene våre. Med sin allsidighet understreker de den personlige stilen. Disse teppene går aldri av moten. Orientalske tepper til soverom og lange ganger er de nye stjernene i teppeuniverset og finnes i et attraktivt utvalg hos Morgenland Tepper. De imponerer med høy kvalitet, flotte mønstre og fascinerende farger. 

De er praktiske, passer spesielt godt i trange rom og gir behagelig varme under føttene. Dette teppet egner seg også godt som gulvdekorasjon på barnerommet, da det kan brukes som leketeppe og gir rommet mer utstråling. Vil du vedde på at barnet ditt vil like å bruke dette teppet som lekematte?

Hva er en teppe løpere?

Når et teppe er smalt og avlangt, kalles det en løper eller teppeløper. Det brukes der rommene er smale eller der føttene trenger et varmt og behagelig underlag. Det brukes hovedsakelig der det skiftes sko i hverdagen, og der bare føtter eller føtter med bare sokker gir en ubehagelig følelse. En gulvløper er vanligvis nødvendig i gangen, i garderoben eller i garderoben. På soverommet øker det også følelsen av velvære etter at du har stått opp, hvis føttene ikke umiddelbart kommer i kontakt med det kalde gulvet.

Løpertepper på kjøkkenet: Hva du trenger å vite

Bruk av løpere på kjøkkenet krever spesielle egenskaper. På grunn av den tunge bruken i hverdagen må det tåle mye mer i tillegg til den positive effekten på følelsen av kulde og velvære. Materialet som brukes må ikke slites ut så raskt og må kunne holde smusset som av og til samler seg når man tilbereder mat, ute.

Derfor brukes det ikke naturmaterialer som ull, jute, sisal eller kokosfibre i produksjonen av kjøkkentepper. Slitesterke fibre laget av polypropylen, en 100 % syntetisk fremstilt fiber, gjør det mulig å bruke det som underlag for føtter på kjøkkenet. 

Ingen kompromiss med vakker design på kjøkkenet

Hvis du velger en løper på kjøkkenet, trenger du ikke å gå på akkord med designet. Mønstre som har med matlaging eller kjøkkenutstyr å gjøre er ofte å foretrekke som løpere på kjøkkenet. Men andre mønstre og farger er også mulig.

Til terrakottagulv egner det seg tepper og løpere som ikke forringer flisens spesielle utseende. Avhengig av rom og bruksområde kan man velge varmende gulvbelegg i "bakte jord farge" og farger som oransje, gult, grått, brunt, rødt og gull. De støtter terrakottagulvet og sjarmen til middelhavsstilen.   

Grunner til å kjøpe løpematter

Løperteppe for atmosfæren: Mer kreativitet i favoritthjørnet ditt

Vi har alle våre favoritthjørner i hjemmet. Det er her vi foretrekker å tilbringe tid med å lese, dagdrømme eller bare prate med familie og venner. Disse teppene er perfekte til dette formålet. Siden du kan flytte løpertepper om og om igjen, gi de deg stor designfrihet. Du kan enkelt legge dem på laminat- eller parkettgulv. Ikke bare gir de rommet en ny estetikk, men de forhindrer også at hælene dine etterlater merker på treverket. 

Dekorativ design: Hvilken løper passer til din boligstil?

Ethvert rom kan innredes på en attraktiv måte med en teppeløper. Den kan være enkel eller uvanlig, alt etter hvilken stil du har. En moderne stil imponerer med sine klare former og svarte, hvite eller grå farger. Den klassiske stilen er helt avhengig av nøytrale farger og også av motiver på løperen, for eksempel kaffekoppen på kjøkkenet. Den skandinaviske stilen er lett og kjennetegnes av naturlige materialer, som kan kompletteres med en beige løper. 

Kan brukes som en effektiv beskyttelse

Nytteverdien av disse løperne kan ikke overvurderes. Både i den korte versjonen som teppebro og i den lange versjonen beskytter de dyre parkettgulv, absorberer smuss, kjærtegner føttene, har en visuelt strukturerende effekt og er enkle å rengjøre. Dessuten kan du også få løpere etter mål.

Kjøkken, gang og stue: Løpere som passer til rommene dine

Løpere finnes i mange former og med forskjellige design. På kjøkkenet skaper de en koselig atmosfære og beskytter gulvet. Dessuten holder de føttene varme. De må være slitesterke og smussavvisende. I gangen holder de smuss fra omverdenen unna og bør ha en sklisikker underside. I stuen er de klassiske tepper i løperform. På soverommet fungerer de som en tredelt sengerand.

Løpertepper på soverommet

De eldre av oss kjenner dem fortsatt, de tredelte løperne med orientalske mønstre som ble plassert rundt dobbeltsengen. Denne tradisjonen har fortsatt mange tilhengere i dag, men heldigvis har valget av mønstre, farger og kvaliteter på disse teppene for lengst blitt mye mer sofistikert. Selv om du er tilhenger av moderne design, finner du et stort utvalg av løpere hos Morgenland som gjør seg godt på soverommet. Men uansett hvilket mønster du velger, vil de tredelte sengerandene alltid smigre føttene dine. Du vil sette pris på det myke underlaget, spesielt om vinteren.

Løpertepper i inngangspartiet: Smussfelle eller stilig blikkfang?

Hvorfor ikke slå begge fluer i en smekk? Med dette teppet kan du med noen få enkle grep rydde opp i entreen og komme bort fra kjedelige, grå smussfangende matter. Et  gangteppe gjør inngangspartiet umiddelbart mer innbydende og holder smusset ute. Til gangarealer som brukes ofte, bør du velge robuste kvaliteter. Det ville være synd hvis den nye løperen snart mister sin appell. 

Løpertepper for mer stil i stue og spisestue

De skaper en behagelig gangfølelse og kan brukes av barn til å leke på, samtidig som de ser pene ut. Materialsammensetningen og oppholdsrommet avgjør kvaliteten på disse teppene. Avhengig av om du er ute etter en svært slitesterk eller koselig variant, er det best å velge robust sisal eller syntetisk. Liker du det naturlig og elegant? Da er ull materialet for deg. Det naturlige materialet sikrer høy livskvalitet og er miljøvennlig og bærekraftig. Vær oppmerksom på pleieinstruksjonene, spesielt når det gjelder ull, for hvert materiale har sine egne regler.

Materialet til teppeløperen!

Materialet som brukes er like variert som teppets design. Hvis du vil ha glede av teppet ditt i lang tid, bør du se etter naturlige materialer. For eksempel egner bomull eller saueull seg godt til en teppeløper. Disse materialene er av høy kvalitet og lover lang levetid. Saueull har mange fordeler. Den har en høy andel naturlig fettinnhold, noe som gjør den mindre mottakelig for smuss. 

Ulltepper gir en vakker glans og er enkle og skånsomme å rengjøre. Hvis du kjøp en løper laget av materialer av høy kvalitet, må du vanligvis regne med en høyere pris. Forholdet mellom pris og ytelse kan imidlertid beskrives som svært godt, noe som betyr at du kan ha glede av tepper av høy kvalitet i lang tid.

Teppeløpernes egenskaper

De kan skape subtile overganger på en genial måte, noe som gir en innbydende effekt. Det føles også veldig behagelig mot huden og gjør tre- eller flislagte overflater mer behagelige. I likhet med alle andre tepper kan også løperen skape en harmonisk, kreativ atmosfære og øke trivselen til de som bor sammen med deg. Takket være det store utvalget av tepper finner du garantert noe som passer til ethvert behov og enhver smak. På den måten kan du uttrykke din egen smak og samtidig sette et unikt og harmonisk preg på hjemmet ditt.

Vanlige spørsmål om teppe løpere

Hvorfor er løpematter populære?

Løpetepper er populære fordi de tilfører stil, varme og hygge til ganger og områder med mye trafikk. Med ulike mønstre, farger og materialer beskytter løpere gulvene samtidig som de binder rommene vakkert sammen. At de er sklisikre, sørger for sikkerheten. Løpere er praktiske og enkle å rengjøre, og de løfter atmosfæren i ethvert hjem.

Hvor lenge holder et løperteppe?

Et kvalitetsteppe kan vare i flere år med riktig vedlikehold. Naturfibertepper som ull kan holde i 5-15 år, mens syntetiske tepper som nylon holder i 5-10 år med minimal røyting og matting. Ved å rotere teppet mellom områder med mye og lite trafikk, regelmessig rengjøring og kvalitetsunderlag forlenges teppets levetid betraktelig.

$(window).on('load',function () { const $btnReadMore = $('.description-section .read-more'); const $categoryDescription = $('.description-section'); $btnReadMore.on('click', function() { $categoryDescription.toggleClass('read-mode'); if ($categoryDescription.hasClass('read-mode')) { $btnReadMore.text("Skjul"); } else { $btnReadMore.text("Vis mer..."); } }); });