Skandinaviske Tepper

Skandinaviske tepper - Minimalisme og Eleganse for Dine Gulv. Oppdag Vår Kolleksjon av Skandinaviske tepper. ????️

325 Tepper

document.querySelectorAll("article.product").forEach(function(t){let e=t.querySelectorAll(".variation-item"),a=t.querySelectorAll(".product-list-item");e.length>0&&e.forEach(function(t){t.addEventListener("click",function(){e.forEach(function(e){e.dataset.id===t.dataset.id?e.classList.add("active"):e.classList.remove("active")}),a.forEach(function(e){e.dataset.id===t.dataset.id?e.classList.add("active"):e.classList.remove("active")})})})});

Gjør atmosfæren i hjemmet ditt varmere og koseligere med tepper i skandinavisk stil. Enten i de kalde vintermånedene eller om sommeren, er skandinaviske tepper egnet for alle rom. Minimalistiske tepper gir en hjemmekoselig stil og en elegant, stilig atmosfære. Enten de er moderne eller orientalske, tilpasser de seg til enhver stil. Våre tidløse design inkluderer en rekke subtile mønstre og naturlige farger.

 

Hva kjennetegner egentlig den skandinaviske innredningsstilen?

Puristisk – naturnær – behagelig: Å bo som i nord har vært en trend lenge. Innredningsstilen er basert på naturen og treverket som kommer fra de endeløse barskogene i Skandinavia. Tre ser koselig og varmt ut, det samme gjelder tepper i skandinavisk stil. Bor du i land hvor det holder seg mørkt i flere måneder, vil møbleringsstilen din være lys, klar og vennlig. I harmoni med naturen er den skandinaviske livsstilen preget av lyse farger, naturlige materialer, tydelig design, enkel eleganse og et harmonisk fargevalg. Tro mot mottoet «Less is more» slipper den skandinaviske stilen overflod og enhver form for ubrukelig oppblomstring, men utvalgte stykker er dyktig iscenesatt. En stor fordel med naturmaterialer har en positiv effekt på inneklimaet. Enten det er  håndvevd ullteppe eller naturlig formet saueskinn, enten knute eller tuftede, Skandi-tepper viser seg å være tidløst vakre og skaper en stilig og koselig atmosfære.

Skandinaviske tepper: farge, mønster, form og materiale

Pastell og naturlige toner er karakteristiske for skandinaviske tepper. De er ofte monokromatiske og virker veldig reserverte med sine lyse pudder- eller gråtoner. På den annen side setter de fargeaksenter i hvitt, grønt eller med mørke jordfarger. Uansett hvilken farge du foretrekker, låner et skandinavisk teppe alltid fargen fra naturen. Hvis de er mønstret, viser de klare og geometriske former som rektangler, diamanter og trekanter. Ulike rutete mønstre, striper eller tradisjonell fiskebeinsdesign er også populært. Bølgete design etterligner bevegelsen av vann, sikksakk og ornamenter minner om bark og løvverk av trær. Norske mønstre er basert helt på tradisjon, så lyse fargeklatter i oransje, blått og rødt er ikke uvanlig. Formene på skandinaviske tepper spenner fra luftig saueskinn til firkantede tepper med og uten frynser. De finnes i runde og  ovale, som høy- og langluvet  tepper i forskjellige størrelser. Preferanse gis til høykvalitets og varme naturfibre som ull og bomull brukt, i mellomtiden tilbys også skandinaviske tepper laget av syntetiske fibre.

Om riktig pleie av tepper i skandinavisk stil

For å holde skandinaviske tepper vakre i lang tid – uansett om de er laget av naturfibre eller syntetiske fibre – er enkle pleietiltak tilstrekkelig. Dypliggende smuss fjernes fra tepper ved å slå eller riste ut. Regelmessig støvsuging hindrer støvpartikler, dyrehår og annet smuss i å trenge dypere inn i fibrene. Ved støvsuging bør du unngå å bruke børstefeste for ikke å belaste fibrene for mye. Munnstykket gjør det enkelt å fjerne løst smuss og grundig støvsuging i alle retninger anbefales. Små flekker på overflaten kan fjernes ved å duppe med et kjøkkenhåndkle fra kanten til midten. Gni vil bare virke skitten dypere inn i stoffet. Ved reparasjon av større flekker fra naturmaterialer er det alltid lurt å sjekk først kompatibiliteten på et usynlig område for å unngå misfarging og falming. Hvis skitten er for tung, anbefales profesjonell rengjøring. Her fjernes overfladisk smuss og skitt som har trengt dypt inn i stoffet ved profesjonell vask og teppet skinner igjen i sin gamle prakt.

Skandinaviske tepper for alle rom og interiørstiler

På grunn av deres reduserte eleganse kommer skandinaviske tepper til sin rett i alle stuer. I stuen viser de seg å være blikkfang med sin klarhet og stil. I kombinasjon med vakre møbler laget av tre, flettet eller rotting gjør de raskt stuen til det foretrukne stedet å være. Skandinaviske tepper gir varme og komfort i rom med mange hvite eller skinnmøbler som fremstår som kule. På soverommet de danner en vakker ramme langs sengen eller gir en attraktiv finish ved fotenden. Selv i det skjermede uteområdet eller på balkongen ser utetepper veldig stilige ut under stue- og hagemøbler. I tillegg kan skandinaviske tepper kombineres med mange bostiler, overgangen til den naturlige landstedstilen og nostalgisk shabby chic er nesten flytende.

Tepper i skandinavisk stil er elegante og tidløse i skjønnhet. De sørger for en koselig boatmosfære i både byleiligheten og landstedet. Med forskjellige materialer, naturlige farger og subtile mønstre kan du bringe litt av Skandinavia inn i hjemmet ditt. Våre kunder drar nytte av et bredt spekter av former og størrelser. Med skandinaviske tepper i prisklassene er det garantert at alle finner det teppet som passer dem. Vårt ekspertteam vil gjerne følge deg på vei til ditt helt eget favorittverk.


 

$(window).on('load',function () { const $btnReadMore = $('.description-section .read-more'); const $categoryDescription = $('.description-section'); $btnReadMore.on('click', function() { $categoryDescription.toggleClass('read-mode'); if ($categoryDescription.hasClass('read-mode')) { $btnReadMore.text("Skjul"); } else { $btnReadMore.text("Vis mer..."); } }); });