Om oss

Om oss

Hvordan blir våre tepper produsert?

Historien til Morgenland Tepper starter på 1900-tallet i Afghanistan. Opprinnelig grunnlagt som ’Tepper Madjidian’ i Kabul, vokste familiebedriften raskt og utvidet seg til grossisthandel med opptil 200 knyttere. Opprinnelig spesialisert på fine afghanske silketeppe, ble senere ulltepper fra ulike regioner lagt til. Borgerkrigen førte til stengning, men i 1998 våget familien en ny start i Tyskland. Nader Madjidian tok opp igjen sitt tidligere arbeid. I 2007 etablerte familien et nytt teppefirma i Hamburgs Speicherstadt. Under ledelse av Kabir Madjidian, eldste sønn, begynte bedriften å selge på eBay. Opprinnelig lokalt innkjøpt, utvidet innkjøpet seg til land som Persia og India. Hele produksjonskjeden ble overtatt, og den første produksjonen startet i India. I dag er Morgenland Tepper en etablert produsent og markedsfører gjennom sin egen nettbutikk. Med lager i Speicherstadt og en utstillingshall i Hamburg har bedriften vokst.

Enhet i mangfold: Vårt felles team

M. Kabir Madjidian

M. Kabir Madjidian

CEO

Rubyna Madjidian

Rubyna Madjidian

HR Management

Mohammad M.

Mohammad M.

Marketing Management

Adish K.

Adish K.

Project Management

Jodie B.

Jodie B.

E-Commerce - Kundeservice

Reza A.

Reza A.

Regnskap

Tugba Ö.

Tugba Ö.

E-Commerce - Kundeservice

Konstantina D.

Konstantina D.

E-Commerce - Kundeservice

Rohan S.

Rohan S.

Lead Frontend Developer

Astik D.

Astik D.

Lead UI/UX Designer

Nirjal P.

Nirjal P.

Lead Backend Developer

Roshan K.

Roshan K.

Lead SEO Specialist

Bishwa S.

Bishwa S.

Frontend Developer

Neeraj P.

Neeraj P.

SEO Specialist

Nischal G.

Nischal G.

SEO Specialist

Dette skiller oss ut

50 års erfaring

Kundeorientert

Svært motivert team

Innovativ

Kombinasjon av eksperter og lovende talenter

Presentasjon av grunnleggerne

Kabir Madjidian

Kabir Madjidian

Som eldste sønn ble Kabir Madjidian tidlig introdusert for tepper for å oppnå den nødvendige modenheten til å overta rollen som eier av virksomheten ved 18 års alder. Etter innledende utfordringer klarte han å vokse til en respektert leder. I dag er Kabir Madjidian avgjørende for den bærekraftige veksten til firmaet. Hans tilfredse kunder er hans drivkraft. Han er dedikert til å tilfredsstille hver enkelt kunde med hjerte og sjel.

Nader Madjidian

Nader Madjidian

Som familieoverhode tok Nader Madjidian tidlig ansvar for familiens velferd. Han besluttet i ung alder å følge sin lidenskap for tepper. Han er fremdeles fast overbevist om at han med dette steget fant sin kalling allerede i ung alder. Tepper er for ham en uttrykk for den orientalske livsstilen, kulturen og tradisjonen. Motivasjonen hans var og er fortsatt å finne det perfekte teppet for hver kunde for å gi hjemmene deres en annen glans.

Dette kan du forvente av oss

Høykvalitets produkter

Personlig rådgivning

Rask levering

Høy kundetilfredshet

Vennlig kundeservice

Vår bedriftsfilosofi

Vi er mangfoldige - akkurat som teppene våre!

Vårt team består av en blanding av erfarne fagfolk og unge, dynamiske talenter. Vi skiller ikke mellom opprinnelse eller status, hos oss blir alle behandlet likt.

Vi respekterer alle meninger

Tilbakemeldinger er viktige for oss, for bare gjennom kontinuerlig samarbeid med teamet vårt og våre kunder kan vi effektivt forbedre produktene våre. Derfor tar vi hensyn til alle meninger, enten internt eller eksternt.

Vi oppmuntrer og utfordrer hverandre

For å kunne utvikle teamet vårt kontinuerlig, setter vi bevisst medarbeiderne våre overfor nye og større utfordringer. I tillegg blir teamet vårt oppmuntret til å ta ansvar og jobbe mot suksess.

Vi er en enhet!

Selskapet vårt kombinerer erfarne bransjeeksperter med unge, ambisiøse talenter og legger vekt på samarbeid og innovasjon. Bedriftskulturen vår legger vekt på likeverd, respekt og inkludering. Vi oppmuntrer til åpenhet, dialog og kontinuerlig utvikling for å oppnå suksess sammen.

Vi jobber systematisk

For å kunne jobbe effektivt har vi innført standardiserte programmer og prosesser. Våre ansatte sporer arbeidsflyten sin for å kunne identifisere eventuelle forstyrrende faktorer nøyaktig i etterkant. Gjennom vår systematiske tilnærming har vi klart å redusere komplikasjoner og feil i forretningsprosesser og samtidig holde kompleksiteten lav.

Vi holder føttene på bakken.

Flate hierarkier og enkle beslutningsprosesser muliggjør raske og ukompliserte prosesser.

Kom og besøk oss

Våre teppeeksperter ser frem til ditt besøk i showroomet vårt i hjertet av Hamburgs Speicherstadt. Her vil alle dine spørsmål om din drømmetepper bli besvart. Enten det er materialer, opprinnelse, farger eller størrelser på tepper - snakk med oss.