Ovale Tepper

Ovale tepper - Elegancia y Suavidad para tus Suelos. Elige tu Ovale teppe Ideal. ????

11 Tepper

document.querySelectorAll("article.product").forEach(function(t){let e=t.querySelectorAll(".variation-item"),a=t.querySelectorAll(".product-list-item");e.length>0&&e.forEach(function(t){t.addEventListener("click",function(){e.forEach(function(e){e.dataset.id===t.dataset.id?e.classList.add("active"):e.classList.remove("active")}),a.forEach(function(e){e.dataset.id===t.dataset.id?e.classList.add("active"):e.classList.remove("active")})})})});

Et ovalt teppe - Elegant og allsidig

Et ovalt teppe er praktisk og allsidig. Denne populære teppeformen passer vakkert i oppholdsrom og skaper et innbydende og koselig utseende. De avrundede endene kombinerer runde tepper med en langstrakt form, slik at de kan legges ut ekstremt variert. Her i butikken finner du tepper i oval form fra ledende merkevareprodusenter med høy material- og bearbeidingskvalitet. Alle modellene er robuste, holdbare og enkle å ta vare på. Du har et bredt utvalg av farger og mønstre å velge mellom. I tillegg finnes det mange forskjellige modellvarianter, fra kortluede tepper til langluvede tepper. Finn ut mer om vårt utvalg av ovale tepper nedenfor.

Hva gjør ovale tepper så spesielle

Ovale tepper er veldig nære runde tepper på grunn av formen. De har heller verken hjørner eller kanter, men skiller seg fra sirkelen ved at de har en horisontal og en vertikal orientering. Som sirkler strukket i lengde og bredde, tilbyr de et betydelig forstørret område. 

Ovale tepper er veldig harmoniske i utseende. De utgjør ofte et sentralt punkt i rom der folk liker å møtes. «En koselig runde» er programmet her. Ovalen danner en ideell kombinasjon av sirkel og rektangel, som på den ene siden har et stort område og på den annen side klarer seg uten harde kanter og konturer. Slik finner friskhet og variasjon veien og skaper en koselig atmosfære der alle kan føle seg komfortable. En moderne form som gir mange fordeler og derfor vet å imponere i alle innredningsstiler.

Ovale tepper til stue

For stuen er et ovalt stueteppe en virkelig ressurs. Form, farger og mønstre gir et harmonisk inntrykk. På grunn av det store utvalget her i butikken er det enkelt å finne en modell som passer til rommets design. Klassiske orientalske tepper er tilgjengelige samt vintage-tepper og modeller i aktuelle trendfarger. Avhengig av behov og smak kan du velge et teppe med lang eller kort luv.

Ovale tepper beriker hvert oppholdsområde

Spesielt i oppholdsrom utstråler tepper med en oval form hygge og komfort. Folk har sittet sammen i en sirkel siden uminnelige tider, i dag liker de spesielt godt å gjøre det i stuen på  en komfortabel sofa eller over et måltid sammen i spisestuen  eller på kjøkkenet. Ovale tepper tilpasser seg perfekt til kaffe- og spisebord og tilbyr også nok plass til store familier og gjester. Den ovale formen egner seg like godt som et eksponert teppe, da den står for orden og setter målrettede kontraster til kantete former og rette konturer. Her tilbyr de nok plass på barnerommet  til å boltre seg og leke mens de er på soverommet sørge for en god atmosfære.

Enten orientalsk eller moderne - variasjonen av ovale tepper

Det er ikke uten grunn at Feng Shui fokuserer på flytende, runde og buede former og foretrekker ovale salongbord og tepper fremfor rektangulære. 1970-tallet fokuserte også på runde og organiske former for møbler og mønstre – tepper inkludert. Slik passer ovale tepper perfekt inn i et retrointeriør, enten det er i pastellnyanser fra 50-tallet eller i de sterke fargene fra 70-tallet. I kontrast, i behersket naturlige toner og elegant grå, fremstår de som klassisk elegante. Ovale tepper viser seg å være ekte allroundere, som med sin vakre form sørger for hygge i både moderne og orientalske innredningsstiler og inviterer deg til å føle deg hjemme og komfortabel.

Teppe oval - farger og materialer

I tillegg til riktig størrelse, gir også farger og materialer et betydelig bidrag til en hjemmekoselig atmosfære. Store tepper er ideelle for å fylle romslige rom med hygge, mens et lite teppe med vakre farger gir lyse fargeklatt i små rom. Utvalget av ovale tepper er nesten ubegrenset. Hvis du liker det enklere, kan du velge et ensfarget ovalt teppe i beherskede naturfarger, liker du det mer iøynefallende kan du nyte et bredt utvalg av lyse farger og ekstravagante mønstre. Teppene kan matches til fargen på møblene eller sette stilige aksenter med fargekontraster.

Ovale tepper med høy luv sikrer en høy grad av komfort, luftige og kosete myke med ull og syntetiske fibre, de inviterer deg til å leke og slappe av mye. Korthaugede orientalske tepper ser spesielt elegante og stilige ut med forseggjorte ornamenter og ny ull av høy kvalitet, jute-tepper fremstår veldig naturlige takket være de bearbeidede plantefibrene og fyller hvert rom med et snev av det eksotiske. Derimot lover vaskbare tepper mye i rom som brukes myeC onton har mye mykhet og hygiene.

Vårt utvalg av tepper med oval form

Hos Morgenland Tepper tilbyr vi våre kunder et bredt utvalg av ovale tepper. Det spenner fra orientalske tepper i en rekke farger, størrelser og mønstre til gullfargede, røde og grønne Gabbeh-tepper til naturfargede og flerfargede sisal-tepper  med og uten kanter. Våre håndknyttede Ziegler-tepper er spesielt fint utformet laget av ren ny ull. Våre ovale tepper varierer i størrelse og imponerer med sin kvalitet og høykvalitets utførelse. Siden våre kunders tilfredshet er vår høyeste prioritet, vil vi gjerne være en kompetent og vennlig kontaktperson som vil svare på alle spørsmålene dine og støtte deg i søket etter ditt personlige favorittverk. Vi ser frem til å ønske deg velkommen til butikken vår.

Kjøp og finansier ovale tepper på avbetaling

Du kan også oppdage ovale tepper for innendørs og utendørs bruk fra ledende merkevareprodusenter i topp kvalitet. Utstyr oppholdsrommet ditt med et teppe som kombinerer eleganse og funksjonalitet. Her i butikken kan du finansiere ditt teppekjøp på gunstige vilkår med inntil 48 månedlige avdrag. Også du kan dra nytte av et stort utvalg, pålitelig kvalitet, attraktive priser og rask levering.


 

$(window).on('load',function () { const $btnReadMore = $('.description-section .read-more'); const $categoryDescription = $('.description-section'); $btnReadMore.on('click', function() { $categoryDescription.toggleClass('read-mode'); if ($categoryDescription.hasClass('read-mode')) { $btnReadMore.text("Skjul"); } else { $btnReadMore.text("Vis mer..."); } }); });