(function() { window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag() { dataLayer.push(arguments); } if (!localStorage.getItem("consentGranted")) { gtag('consent', 'default', { 'ad_user_data': 'denied', 'ad_personalization': 'denied', 'ad_storage': 'denied', 'analytics_storage': 'denied', 'wait_for_update': 500, }); dataLayer.push({'gtm.start': new Date().getTime(), 'event': 'gtm.js'}); } else { gtag("consent", "default", { 'ad_user_data': "granted", 'ad_personalization': "granted", 'ad_storage': "granted", 'analytics_storage': "granted" }); } })();

17 Tepper

document.querySelectorAll("article.product").forEach(function(t){let e=t.querySelectorAll(".variation-item"),a=t.querySelectorAll(".product-list-item");e.length>0&&e.forEach(function(t){t.addEventListener("click",function(){e.forEach(function(e){e.dataset.id===t.dataset.id?e.classList.add("active"):e.classList.remove("active")}),a.forEach(function(e){e.dataset.id===t.dataset.id?e.classList.add("active"):e.classList.remove("active")})})})});

Firkantede tepper

Firkantede tepper er valget for trange steder. De forskjønner selv det minste stedet for deg.
 

Firkantede tepper - et spørsmål om stil

En spesiell form for det kantede teppet er det firkantede teppet. Plassen er et fint alternativ til det klassiske rektangelet og er ideelt for å skape en koselig atmosfære. På grunn av de like lange sidene sikrer firkantede tepper et godt romlig forhold ved å skape sentrale punkter og sette visuelle høydepunkter. Avhengig av valgt størrelse, farge og materiale gjør de dette mer eller mindre iøynefallende. Selve torget står for klarhet og orden. Med fire like lange sider er den perfekt balansert og gir et meget behagelig helhetsinntrykk. Med sine klare kanter skaper den definerte grenser og letter på denne måten strukturering av rommet. Så hvem er i humør for symmetri og klarhet?og et stilig alternativ til klassiske runde og rektangulære tepper er viktig, et firkantet teppe er et godt valg.

Stort utvalg av firkantede tepper

Firkantede tepper er en god måte å innrede små rom elegant på. De sørger for et symmetrisk helhetsinntrykk og fremhever stilfullt oppholdsrom. Her i butikken finner du tepper i firkantede former i mange forskjellige størrelser, farger og mønstre. Alle modeller overbeviser med høy material- og bearbeidingskvalitet. De tilbyr behagelig gåkomfort og har vist seg å være lettstelte, robuste og holdbare. Nedenfor finner du mer informasjon om de firkantede teppene fra vårt sortiment.

Egenskapene til et firkantet teppe

En firkantet form anses som spesielt klar og harmonisk. De fire like lange kantene sikrer et estetisk utseende som fungerer spesielt godt i kvadratiske rom. Brede senger på soverommet eller et rundt salongbord passer også godt til et slikt teppe. Du kan også koordinere små firkantede teppemodeller spesielt godt med sofaer, lenestoler og taklamper for å skape et koselig lesehjørne. Her er fordelene med firkantede tepper på et øyeblikk:

  • symmetrisk form
  • Innendørs og utendørs modeller
  • kan kombineres på mange måter
  • bredt utvalg av farger og mønstre
     

Størrelser, farger og materialer TO TIL MATEN 

Handelen tilbyr firkantede tepper i alle tenkelige størrelser, farger og materialer. Standardstørrelser spenner fra små tepper som måler 50 x 50 centimeter til tepper på fire kvadratmeter og mer. Firkantede tepper i naturlige farger imponerer med sin enkle eleganse, med lyse farger og imponerende mønstre setter de hjemmekoselige aksenter. Avhengig av ønsket bruk, viser jute -tepper seg å være spesielt praktiske ved hardt bruk, mens de som høye tepper gir komfort og behagelig varme stunder.

Firkantede tepper passer for alle rom

Siden karakteren til kvadratiske tepper er preget av klarhet og orden, tilbyr de ideelle forhold for å gi rom struktur. Om ønskelig kan et eksponert firkantet teppe tydelig skilles fra møblene som omgir det. Disse klare grensene kan imidlertid lett brytes ved å dra møbler inn på teppet og dermed skape en forbindelse med det.

Spesielt stuer drar nytte av de strukturerende egenskapene til firkantede tepper og blir, takket være høy haug, shaggy og flokati, det foretrukne oppholdsstedet for hele familien. På soverommet er luftige tepper også spesielt behagelige når man går barbeint, et firkantet teppe laget av mykt og slitesterkt materiale på barnerommet inviterer til lek, høytlesning og kos. Firkantede tepper laget av jute og bomull er ideelle i mye besøkte rom eller i rom der skitt ikke kan unngås. De bryr seg på kjøkkenet, badet og gangen, ikke bare for stilige aksenter, men også for renslighet og hygiene. Vaskbare og lettstelte tepper laget av bomull og syntetiske fibre er derfor svært populære på balkonger og terrasser samt i vinterhager.

Firkantede tepper: harmoni på torget

Firkantede tepper er kompakte og plassbesparende. De kan legges fleksibelt ut og egner seg spesielt godt til en koselig sittegruppe i stuen eller spisestuen. Du finner firkantede teppemodeller her i butikken som kompakte løpere så vel som ekspansive orientalske tepper. Du har også valget mellom korte og lange pelsmodeller. I tillegg til innendørsteppene har vi også passende modeller for uteområdet. For eksempel kan du utstyre balkongen eller hagen med et teppe i denne formen.

Firkantede tepper vet hvordan de skal tilpasse seg enhver stil

På grunn av deres regelmessighet passer firkantede tepper dyktig inn i et bredt utvalg av design og stiler. De krever en viss oppmerksomhet og kommer til sin rett som et sentralt element. I naturlige farger som krem, beige, brun og gråde ser veldig hjemmekoselige ut og beriker naturlige møbler som landstedstilen. I delikate pastelltoner fremstår de reserverte og stilige i et skandinavisk miljø. Det samme gjelder vintagestilen. Firkantede tepper i gult, oransje, rødt eller eplegrønt setter farge til moderne innredningsstiler, der de enten støtter et eksisterende fargekonsept eller beriker tilbakeholdne og reduserte rom med fargerike høydepunkter.

Mønstrede og fantasifulle firkantede tepper

Her i butikken har du et stort utvalg av tepper i firkantet form. Du finner enkle og monokrome tepper og løpere samt modeller med komplekse mønstre og fargegradienter. I tillegg finnes prøver med korte og lange fibre. Avhengig av rommets design kan du velge et teppe med sydd kant eller frynser. Moderne designtepper gir ikke bare fargede mønstre, men også taktile mønstre med forskjellige luvehøyder og teksturer. Du kan også stole på høykvalitets, elegante og praktiske tepper i firkantet form. Dra fordel av attraktive priser og rask levering her i nettbutikken.

Lag din personlige favoritt med Morgenland-tepper

Vårt utvalg av firkantede tepper spenner fra håndvevde Gabbeh-tepper laget av ren ny ull til spesielt fint håndknyttede Ziegler-tepper   til fantastisk myke ulltepper laget av lettstelt viskose. Våre håndknyttede billedvev laget av korkull, som er veldig fint utformet med rundt 500 000 knop, er strålende i fargen. Afghanske tepper, Nepal-tepper, persiske tepper, orientalske tepper og ulike designertepper kompletterer vårt brede utvalg.

Vi har gjort det til vår oppgave å overbevise våre kunder med høyest mulig kvalitet og høykvalitets utførelse. Siden kundetilfredshet er vår høyeste prioritet, svarer vi på alle spørsmålene dine i detalj og gir deg råd på veien til din helt egen favorittmodell.


 

$(window).on('load',function () { const $btnReadMore = $('.description-section .read-more'); const $categoryDescription = $('.description-section'); $btnReadMore.on('click', function() { $categoryDescription.toggleClass('read-mode'); if ($categoryDescription.hasClass('read-mode')) { $btnReadMore.text("Skjul"); } else { $btnReadMore.text("Vis mer..."); } }); });