PelsTepper

Pelstepper - Lujo y Calidez para tus Espacios. Descubre la Colección de Pelstepper. ❄️

Filter

Pris

-

Form

Storleik

Hovudfarge

Lengd/cm

-

Breidde/cm

-

Motiv

Materiale

Bearbeiding

Opphav

Knutar/m²

0 Tepper

Ingen resultater for valgt filter

Dessverre stemmer ikke søkekriteriene dine med noen av våre tepper. Men ettersom utvalget vårt er veldig variert, kan vi helt sikkert finne et teppe som passer for deg.

Vennligst kontakt oss på: mail@morgenland-teppiche.de eller +494038632775. Vår kundeservice hjelper deg gjerne!

Pelstepper

En ting er sikkert: pelstepper er ikke tepper som andre! Om ikke annet fordi variantene - fra det originale kuskinnsteppet til den fluffy langhårede pelsen - og bruksmulighetene til pelsteppet er enorme. La deg inspirere og finn din favoritt, enten det er rustikk og komfortabel eller ekstravagant luksuriøs.
 

Pelsteppe - et blikkfang

Et pelsteppe finnes i forskjellige størrelser og farger, så det passer perfekt i alle rom. Både farge og størrelse kan på flott måte koordineres med interiøret i det respektive rommet for å sette teppet i rampelyset. Enten i en kjellerbar, på veggen eller rett og slett foran fjernsynet, er det rett og slett et ekte blikkfang.

Utvalg av fuskepelstepper til ditt interiør

I motsetning til et teppe laget av ekte pels, kan et fuskepelsteppe brukes uten dårlig samvittighet, fordi ingen dyr måtte dø for det. Produksjonen skjer vanligvis maskinelt, hvor for eksempel polyester brukes som syntetisk fiber. Syntetiske fibre har også den fordelen at fargen på teppet kan være veldig individuell, slik at alt kan finnes fra beige til brune eller lyse toner.

Scandi til moderne: det rette pelsteppet for din stil

Utvalget av pelstepper er enormt, så det finnes noe for enhver stil. Å velge riktig stil er viktig for å støtte harmonien i rommet. Av denne grunn kommer pelstepper i følgende stiler:

Moderne pelstepper

Det finnes tepper for en moderne livsstil, hvor de fleste tepper ofte er monokrome eller har et enkelt mønster. Geometriske former er like populære, for eksempel firkanter eller sirkler, som en veldig klassisk form.

Skandi pelstepper

Den lange haugen, som er veldig myk og behagelig for føttene, er spesielt slående. Den passer perfekt foran en sofa, men selvfølgelig også under et sidebord eller som et lite blikkfang midt i rommet.

Pelstepper for landstedstilen

Den rustikke herregårdsstilen er preget av solide tremøbler som finnes i alle rom. Pelstepper kan for eksempel også være lammeskinnstepper som garantert vekker oppsikt og derfor er perfekte å ligge midt i rommet.

Myk og varmende: fordelene med pelstepper

Hovedfordelen med disse teppene er at de kan brukes på mange måter. Det fungerer både som nattmatteppe, men også som teppe foran sengen for å holde føttene varme og varme etter å ha stått opp. Det myke teppet er et lite blikkfang når det plasseres direkte i rommet og kommer til uttrykk der i slående farger eller mønstre.

Mykt gulvbelegg for varme føtter

Et pelsteppe er perfekt for å varme føttene. Den er myk og kosete og føttene dine føles spesielt komfortable i den. Det koselige teppet er den ideelle løsningen for å gå barbeint i rommet når som helst, spesielt på gulv som i seg selv er kjøligere, for eksempel parkett.

Stell av pelstepper

Et lodnet teppe er ikke spesielt lett å stelle og rengjøre, så her bør man være forsiktig. Som regel kan den enkelt rengjøres for støv og smuler med en støvsuger. Kraftig tilsmussing kan derimot kun fjernes kjemisk, noe som egentlig ikke er fordelaktig for materialet.

Pelstepper kommer i mange farger og fasonger

I utgangspunktet er disse teppene helt unike. Skinnene kommer ofte fra storfe, hvis pels heller ikke ser lik ut. Dette faktum gjenspeiles også i det moderne teppet. De mange forskjellige fargene på et kunstteppe er spesielt slående, slik at de på en fantastisk måte kan tilpasses det eksisterende interiøret.

Pelstepper kombinerer luksus og komfort

Hvis du ønsker å gi hjemmet ditt et snev av komfort og luksus, vil du definitivt gjøre det riktige valget med dette teppet. De egner seg ikke bare som et pynt til en elegant skinnsofa eller en lenestol, men dekorerer også en vegg på en spesiell måte eller er koselige tepper for gulvet. På grunn av deres utmerkede utførelse er de av høy kvalitet og samtidig ekstremt slitesterke, slik at de pynter dine egne rom i lang tid.

Ulike typer pelstepper og deres fordeler

Hvis du vurderer å kjøpe et pelsteppe, kan du velge mellom et stort utvalg av pelstyper. Saueskinns- og lammeskinnstepper har en dyp luv og er derfor spesielt myke. De varmer føttene og er også ideelle som en myk sitteunderlag. Glatt og korthåret er derimot skinn laget av kuskinn og kuskinn. Siden håret ikke går i stykker, anbefales de også for travle oppholdsrom. I dag kan imiterte pelstepper knapt skilles fra den originale pelsen. Vevd av syntetiske fibre som polyakryl og polyester, kommer de nær kvaliteten og utseendet til ekte pelstepper og viser seg også å være et billig og lettstelt alternativ.

Ekte pelstepper er unike fordi hvert dyr har sin egen pelsstruktur og farge. Også formmessig er ingen pelsteppe som den andre. Som et rent naturprodukt er pelstepper bærekraftige, pustende, fuktregulerende og varmeisolerende. I tillegg gir de med sitt naturlige utseende hvert rom en stilig og komfortabel atmosfære.

Tepper laget av pels overbeviser med mangfold

Handelen tilbyr lammeskinnstepper i korte og lange hårvarianter, avhengig av sauerase er det tette og glatte samt krøllete skinn å velge mellom. Teppene er tilgjengelige som ett stykke i klassisk lammeskinnsform eller som et stort teppe laget av biter sydd sammen – størrelser på opptil 250 ganger 350 centimeter er ikke uvanlig her. Lammeskinnstepper med et bredt utvalg av former og farger sikrer et bredt utvalg.

Storfe og kuskinn vet å overbevise på forskjellige måter. Enten som en hel hud i form av et dyr med et individuelt mønster eller som et lappeteppe. Sistnevnte er sydd sammen av pelsbiter i forskjellige størrelser og er ekte blikkfang takket være mønsteret av firkanter, rektangler, diamanter og sirkler i en eller forskjellige farger.

Fuskepelstepper inspirerer med mange forskjellige former og en fargerik palett. Dette spenner fra hvitt og beige til delikate pastelltoner til intens rødt, gult eller blått. I sebra- og leopardmønstre gir de et safari-utseende, i rosa får de hjertene til prinsessene til å slå raskere og som svart og hvitt kuskinn tilbyr de et flott alternativ for alle de som ikke vil omgi seg med ekte dyrepels.

Pelsteppe: avbetalingskjøp og finans

Avhengig av størrelsen på pelsteppet kan et kjøp være forbundet med høye kostnader. For at et kjøp fortsatt er mulig, tilbyr vi våre kunder betaling i avdrag på inntil 48 månedlige avdrag. Antall avdrag og størrelsen på de månedlige avdragene kan settes selv, slik at tilbakebetalingen kan tilpasses dine personlige forhold. Betaling kan gjøres enten ved klassisk bankoverføring, via Sofortüberweisung gjennom Klarna eller via PayPal.

Hva du bør være oppmerksom på når du tar vare på pelsteppet ditt

Pleieprogrammet for et pelsteppe inkluderer regelmessig fjerning av støv og fast smuss med en støvsuger. Den suges på laveste nivå og kun i retning av pelsen. Et spesielt pelsbørstefeste er spesielt godt egnet for å løsne tepper med lang luv. Grov smuss kan enkelt fjernes fra små tepper og tepper ved å riste dem ut eller slå dem ut. Regelmessig og grundig lufting avrunder teppepleie. Flekker og lett smuss kan vaskes ut med en fuktig klut og en ull- eller pelssjampo i minst mulig dosering med vann som ikke er for varmt. Avhengig av teppet, er rengjøring i vaskemaskin også mulig (vær oppmerksom på vedlikeholdsinstruksjonene). Ved kraftig tilsmussing er det lurt å bruke tjenesten til et profesjonelt tepperensfirma som spesialiserer seg på pels.

Syntetiske pelstepper er enkle å maskinvaske. En vaskepose, et mildt vaskemiddel, lave temperaturer og den skånsomme syklusen for delikate stoffer vil forhindre at fuskepelsteppet ditt mattes. Etter tørking blir den luftig og myk igjen på et blunk. Følg alltid produsentens instruksjoner for rengjøring og tørking.

Rustikk - moderne - ekstravagant - det riktige pelsteppet for hvert rom

Et pelsteppe fyller hver stue med komfort. Med sitt stilige utseende inspirerer den i stuen foran sofaen og peisen, på soverommet imponerer den med sin varme og uforlignelige mykhet når man går barbeint. I rom som brukes ofte, er et kortluvet teppe et høytluvetPelsteppe å foretrekke. Mangfoldet til et pelsteppe spenner fra det naturlige utseendet til stilig eleganse til det fargerike og kosete fargeklatt. Enten landstedstil, skandinavisk stil, vintage, eksotisk eller snarere minimalistisk moderne - ikke noe problem for den allsidige allrounderen. Spesielt på kjølige overflater som stein eller fliser danner de en naturlig, høykontrast og varm kontrast. Det samme gjelder nøkterne og glatte overflater av glass, krom eller skinn.

Våre tepper kan brukes på mange forskjellige måter og imponerer i form av nattbordtepper, løpere og tepper. Vi tilbyr våre kunder et bredt utvalg av naturlige materialer og syntetiske fibre. Dette er supplert med et bredt spekter av farger og størrelser. Vi vil gjerne gi deg råd om egenskapene til våre vakre tepper, svare på spørsmålene dine med faglig kompetanse og støtte deg på veien til ditt individuelle favorittstykke. Vi gleder oss!


 

$(window).on('load',function () { const $btnReadMore = $('.description-section .read-more'); const $categoryDescription = $('.description-section'); $btnReadMore.on('click', function() { $categoryDescription.toggleClass('read-mode'); if ($categoryDescription.hasClass('read-mode')) { $btnReadMore.text("Skjul"); } else { $btnReadMore.text("Vis mer..."); } }); });