GRATIS TEPPERENSING

GRATIS TEPPERENSING

MORGENLAND Tepperensing – et gratis tilbud for enhver kjøper

Det er mange grunner til å jevnlig rengjøre og vedlikeholde et teppe. Spesielt allergikere vet hva vi snakker om. Teppet fungerer som en støvoppsamler. Det som først kan virke som en ulempe, er faktisk en fordel. Lege anbefaler bruk av tepper fordi de binder støvet. I motsetning til en parkett-, laminat- eller flisgulv, der støvkornene flyter fritt i rommet, blir støvpartiklene bundet av teppefibrene. Det er derfor svært praktisk å bruke et teppe, ikke bare for allergikere. Likevel bør teppet rengjøres grundig for støv ukentlig. Mens støvsugeren suger opp grovt smuss, er MORGENLAND Tepperensing ideell for å løsne fastsittende skitt og støv. Nå vil teppet skinne som nytt. Vi tilbyr denne tjenesten gratis for kjøp over 1000 € innenfor 5 år.

Støvets aggressivitet reduserer fargedybden

Det faller vanligvis omtrent seks milligram støv på en kvadratmeter overflate. Dette inkluderer ikke bare menneskelige og dyrehudflak og hår, men også klesfibre, slitasje fra sko og dekk, pollen, sot og mange andre stoffer. Blant denne blandingen av uorganiske og organiske materialer finner vi også pollen, soppore og bakterier. Derfor er det sterkt anbefalt å støvsuge teppet minst en gang i uken. Imidlertid kan støv som er tett bundet til fibrene, over tid påvirke materialet, farge og fargeintensitet. Selv om regelmessig lufting forhindrer dannelse av stygge flekker, bør du etter noen år benytte deg av MORGENLANDs fullstendige teppevask. Spesiell oppmerksomhet bør rettes mot absorberende materialer, da de er predisponert for å tiltrekke seg fuktighet, støv og andre svevepartikler som en magnet.

Tjenesten fra MORGENLAND: gratis tepperensing for våre kunder

Et verdifullt teppe er et blikkfang på grunn av materialets kvalitet og er nesten uoppslitelig ved riktig pleie. Den eldste teppen i verden, Gorny-Altai-teppet, som kan beundres på Eremitasjen i St. Petersburg, er allerede over 2500 år gammel. Slitasje i vintage-stil gir dette teppet sin verdighet. Fargetykkelsen kunne imidlertid alltid bevares gjennom riktig pleie. Dette ønsker også MORGENLAND å tilby ditt verdifulle teppe. Derfor tilbyr vi våre lojale kunder en spesiell tjeneste: gratis tepperensing.

Vi tilbyr derfor våre lojale kunder en spesiell tjeneste

Gratis tepperensing. Det anbefales å benytte dette gratis tilbudet for å få det dyrebare teppet til å skinne som nytt etter mange års bruk. Du vil bli overrasket over hvor mye fargedybde som fortsatt finnes i dette flotte stykket. Som teproff vet MORGENLAND nøyaktig hva teppet trenger, og fjerner grundig all støv eller fremmedlegemer fra teppet. Vi vil gjerne forklare alle spørsmål om vårt gratis tilbud i en personlig samtale. Våre serviceansatte vil være glade for å forklare deg nærmere om vår tjeneste. MORGENLAND Tepperensing er tilgjengelig gratis for alle våre lojale kunder og eiere av dyre og kvalitetsrike teppeprodukter. For å gjenta: Fra et kjøp på 1000 € tilbyr vi denne tjenesten gratis i løpet av 5 år.